Äntligen fredag säger en del, och just idag 20/1 är vi benägna att hålla med när det vankas ny spännande VM-match i handboll för Sverige, den här gången mot nordiska grannen Island! Titta på Island – Sverige live stream i andra mötet av huvudrundan i Handbolls-VM fredag 20 januari 2023 med avkast kl. 20:30.

Handbolls-VM live stream 20 januari

Vid det här laget vet väl varenda kotte att det är Unibet eller bet365 som gäller ifall man är sugen att se på Handbolls-VM. Ikväll är det framförallt Island – Sverige live stream hos dessa bägge spelbolag som är i fokus för vår del. men såklart lär vi säkert streama ytterligare någon match innan svenskarnas match mot islänningarna sätter igång. Men först kan det vara idé och plocka på dig av en välkomstbonus. Då kan du spela ett odds inför mötet och liveodds under matchen för extra bonuspengar!

Välkomstbonusar:

Fredag 20 januari 2023:

Kl. 15:30
Kap Verde – Portugal
Slovenien – Spanien
Kl. 18:00
Brasilien – Ungern
Iran – Frankrike
Kl. 20:30
Island – Sverige
Montenegro – Polen

Tyvärr krockar fredagskvällens VM-möte Island – Sverige med Bundeliga matchen RB Leipzig – Bayern som också går att streama live hos Unibet och bet365 med avspark kl. 20:30.

Island – Sverige fredagstipset 20/1

Nordisk VM-sammandrabbning mellan Island och Sverige kan inte göra den här fredagen 20/1 mycket bättre. Men då vill vi ju förstås ha en rolig blågul avslutning på den för att sova gott sedan. Sveriges handbollsherrar leder grupp 2 i huvudrundan med tre vinster, precis före det isländska handbollslandslaget som har två segrar och en förlust mot Ungern med sig. Dock ska vi inte ta ut en bergsäker svensk vinst mot islänningarna på förhand. Men det tror vi inte den svenska förbundskaptenen från Norge Glenn Solberg gör i första taget. Han visar gång på gång att han inte lämnar något åt slumpen. Han har en stor del i att Sverige numer tillhör världstoppen i handboll för herrar igen. Vi kan inte låta bli att spela på svensk vinst mot det isländska motståndet till odds 1.52 @ bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.