Galet kul är det med svenska handbollsframgångar! Sverige är fortfarande obesegrade i handbolls-VM 2023 efter tre matcher i gruppspelet och två matcher i huvudrundan. Därmed är man också redan klara för kvartsfinal trots att den sista matchen i huvudrundan mot grupptvåan Portugal återstår att spela söndag 22 januari.

Som vanligt är det på antingen bet365 >>> eller Unibet >>> du kan se på Sverige – Portugal live stream ifrån Handbolls-VM 22/1.

Handbolls-VM söndag 22 januari 2023

Alla matcher i handbolls-VM finns att streama på ovanstående spelbolag.

Kl. 15:30
Kap Verde – Ungern
Montenegro – Slovenien
Kl. 18:00
Brasilien – Island
Iran – Polen
Kl. 20:30
Sverige – Portugal
Kl. 21:00
Spanien – Frankrike

Sverige – Portugal tipset 22/1

Svårt läge känns det som när vi betänker var vårt speltips inför Sverige – Portugal 22/1 ska ta vägen. Hade mötet gällt något riktigt viktigt för svensk del så hade vi alla dagar i veckan tippat på seger för Sverige. Men när nu svenskarna inte har så mycket att spela för än äran och att förbli obesegrade så blir vi osäkrare i vårt spelval. För Portugals del så är det en plats i kvartsfinalen som står på spel. Däremot tror vi att Sverige kommer spela med mycket glädje vilket inte kommer hämma viljan att göra mål. Dock befarar vi samtidigt att försvarsspelet får stryka lite på foten och inte blir lika prioriterat helt enkelt. Det kan bidra till att vi får se en målrik tillställning mellan Sverige och Portugal.

Speltipset: Totalt över 59,5 mål i matchen, odds 1.88 @ bet365 >>>.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.

Sverige – Portugal Live stream Handbolls-VM 22/1