Lazio – Milan är kvällens enda match i serie-A och du kan se den via live stream hos antingen Unibet eller bet365.

Lazio – Milan speltips

Milan har svag form för tillfället. 4 raka matcher utan seger där 0-3 förlusten senast mot Inter i italienska supercupen hade mer att önska. Visserligen har man en del skador där Ballo-Toure F.(Axelskada), Florenzi A.(Muskelskada), Ibrahimovic Z.(Knäskada),Krunic R.(Muskelskada) och Maignan M.
(Vadskada) saknas. Men visst ska man kunna göra det bättre med tanke på vilket manskap som Pioli förfogar över.

Lazio kommer från 2 raka segrar och borde ha fint självförtroende just nu. Vinst över Sassuolo med 2-0 i ligan följdes upp med seger 1-0 över Bologna i italienska cupen. Tittar vi på tabellen så har Napoli gjort ett jätteryck där man skaffat sig en 12 poängs ledning ner till Milan. Dock med en match mer spelad. Lazio ligger 6:a endast 4 poäng bakom Milan och kan vid seger minska gapet till 1 poäng upp till serietvåan.

Med tanke på att Milan har bortaplan pch att det är ett frågetecken för formen så tror vi att Pioli kommer beordra sina mannar till att ligga på rätt sida inledningsvis. Man kommer inte vilja släppa till någonting bakåt och framförallt försöka stänga igen matchen i den första halvleken. Därefter kanske vi kommer kunna få se ett Milan som går för seger i den andra halvleken.

Vårt speltips bygger på ett underspel där det blir mindre än 1.5 mål i den första halvleken till oddset 1.45 @Unibet.

Lazio – Milan har matchstart 20:45 och du ser den hos C More eller via live streaming hos antingen Unibet eller bet365.

Pst! Är du mer sugen på att se engelsk ligacupfotboll? Då kan du istället streama tisdagskvällens EFL-cup möte Southampton – Newcastle med matchstart kl. 21:00 hos samma spelbolag som du ser matchen Lazio – Milan.

Serie-A speltips