Streama Newcastle – Southampton live i engelska Ligacupens semifinal returmatch tisdag 31 januari 2023. Det är andra semigfinalomgången som gäller och resultatet från första omgången blev 0-1 till dåvarande bortalaget Newcastle föregående vecka. Alexander Isak var inblandad i bortasegern och vi hoppas få se svensken från start idag. Med en 1-0 ledning och spel på hemmaplan så är det fördel skatorna med andra ord!

Streama cupfotboll live 31/1

En trevlig fotbollstisdag 31 jan har vi i blickfånget med cupfotboll från bägge de stora engelska fotbollscuperna FA-cupen och den engelska ligacupen EFL Cup samt kvartsfinal i den italienska cupen Coppa Italia.

Alla matcherna här nedanför går att streama live direkt på antingen bet365 >> eller Unibet >> (kostar inget att registrera konto hos någon av dem).

FA-cupen 16-delsfinaler:
20:45 Birmingham – Blackburn
20:45 Sheffield Utd – Wrexham

EFL Cup semifinal:
21:00 Newcastle – Southampton

Coppa Italia kvartsfinal:
21:00 Inter – Atalanta

Speltips Newcastle – Southampton 31 januari

Första semifinalomgången i engelska Ligacupen mellan Southampton och Newcastle blev en stökig tillställning med inte mindre än tio utdelade gula kort vilket också resulterade i ett rött! Kul var att få se svensken Alexander Isak spela fram den brasilianske lagkamraten Joelinton till segermålet 0-1 i den 73:e matchminuten.

Inför returmatchen i EFL Cup semifinalen idag 31 januari sätter vi spelpengen på hemmaseger för Newcastle, som ligger trea i Premier League, mot ligajumbon Southampton. Odds 1.44 @ bet365 >>

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.

bet365 & Unibet – Titta på livesport hos bet365 & Unibet! Geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+

Manchester Utd – Nottingham stream EFL Cup 1/2