6 matcher spelas i Premier League idag där vi tror att det kan bli en del skrällar. Inga direkta toppmatcher i helgen men imorgon är det Londonderby mellan Tottenham och Chelsea. Även om Chelsea inte har någon form alls så får det ändå ses som helgens match i Premier League.

Dagens matcher i Premier League

Det spelas 6 matcher idag i Premier League. Det kunde ha varit 7 men Newcastle Brighton är inställd då Newcastle möter Manchester United i EFL cup under söndagen. Följande Premier League matcher spelas idag Lördag.

16:00 Everton – Aston Villa
16:00 Leeds – Southampton
16:00 Leicester – Arsenal
16:00 West Ham – Nottingham
18:30 Bournemouth – Manchester City
20:45 Crystal Palace – Liverpool

Spelbonusar

Se upp för Leicester mot Arsenal

Arsenal toppar ligan och har spelat väldigt bra den här säsongen. Man förtjänar att ligga i toppen. Sista tiden har man vacklat något men det var starkt att vända borta mot Aston Villa senast och få med sig alla 3 poängen i en underhållande match (2-4). Nu väntar ett liknande möte och är man inte med på tå här så kan det bli jobbigt. För er som såg Leicester mot Manchester United senast så var man riktigt bra i den första halvleken och borde gjort ett par mål där. Nu blev det istället en 3-0 förlust men vi tycker inte att det speglar matchbilden totalt sett.

Innan United-matchen så hade man två raka segrar i Premier League där man besegrat både Tottenham och Aston Villa. Hemmaplan nu och vi tror att man kan störa seriesuveränen Arsenal.

Vårt speltips blir en dubbelchans på 1X i mötet mellan Leicester och Arsenal till oddset 2.15 @Unibet.

Även Crystal Palace kan skrälla mot Liverpool

Liverpool åkte på en blytung förlust mot Real Madrid hemma i Champions League i veckan. Orkar man ladda om till det här mötet nu? Vi är tveksamma till detta och tror att Crystal Palace med stöd av hemmapubliken kan ordna en skräll på Selhurst Park. Liverpool har endast 3 segrar på de 10 senaste matcherna alla turneringar inräknat. Dessutom har man haft problem i bortaspelet där man endast tagit 3 segrar den här säsongen. Vi tror att man kan få det väldigt svårt här.

Vårt speltips blir en skräll där den raka ettan på Crystal Palace rekas hemma mot Liverpool till oddset 4.80 @Unibet.

Manchester City bör studsa tillbaka

Manchester City tappade oväntat poäng borta mot Nottingham senast i Prermier League. Matchen innan vann man ju toppmötet mot Arsenal. Det var lite onödiga poäng så att säga som förlorades i toppstriden. Här måste man nu bara studsa tillbaka mot Bournemouth för att fortsatt sätta press på Arsenal. Skadeläget ser ljusare ut men spelet i Champions League har förmodligen sugit en del energi. I veckan kryssade man borta mot RB Leipzig och bör ha en god chans att ta sig vidare till kvartsfinal.

Vi tror att Manchester City vinner med minst två måls marginal mot Bournemouth till oddset 1.82 @Unibet.

Speltips Premier League 2022-2023