Stryktipsförslag vecka 14 med hela 7 matcher från Premier League, 3 från italienska Serie A, 2 från spanska La Liga och 1 från Ligue 1 i Frankrike. Riktigt rolig stryktipsomgång som vi bjuds på under påskafton.

Stryktipsförslaget bygger på 4 spikar

Vårt R-9-0-222 baserade stryktipssystem bygger på 4 säkra matcher där vi helgarderar resten. Systemet kostar 222 kronor och erbjuder 11 rätts garanti. Det innebär att om det är 13 rätt på ramen nedan så är det minst 11 rätt på en utskriven rad men chans på 13!

Southampton har ingen vidare form och inte ska man väl kunna störa ett hungrigt Manchester City som jagar Arsenal om ligatiteln. Vi tycker att Tottenham är alldeles för omjämna och vi vågar inte spika laget som har det aningen turbulent just nu där Conte fått sparken. Brighton är bra och kan vid seger vara endast 1 poäng efter spurs med 2 matcher mindre spelade.

Wolverhampton saknar två viktiga spelare i Jonny och Rüben Neves. Chelsea har plockat in Frank Lampard fram till sommaren och han känner till klubben väl. Ett spännande uppdrag utan press på Lampards axlar. Kan Chelsea bara göra mål så kan det bli islossning. Laget har skapat mängder med chanser sista tiden men inte lyckats sätta dit bollarna. Vi chansspikar tvåan!

Aston Villa har fin form men har haft en del turmål med sig och vi har en liten känsla av att det skräller idag på Villa Park när gästande Nottingham Forest kommer på besök. Pontus Jansson går mot nytt kontrakt i Brentford och kanske kan man störa Newcastle hemma idag. Framförallt på hemmaplan är man starka men det kommer bli tufft då Alexander Isak och Newcastle har kanonform!

Fulham är inne i en tuff period med skyttekungen Mitrovic avstängd. West Ham borde vara revanchsugna efter 1-5 hemma mot Newcastle senast. En match som borde helgarderas men vi chansar lite och testar ettan då vi vet att Fulham kan prestera bra på Craven Cottage. West Hams moral är i botten och kan mycket väl gå på en ny mina här.

Stryktipskupongen i sin helhet

Premier League matcherna spelas vid 16 medans match 8 till 13 på kupongen alla har lite senare matchstart. Sist ut är Nice Paris Saint-Germain med start klockan 21:00. Omkring 23:00 ikväll vet vi om vi har en ensam vinnare som då automatiskt garanteras 10 miljoner kronor. Såhär ser stryktipskupongen och förslaget ut i sin helhet: