Påsklovsveckan fortsätter under onsdagen 12/4 med Champions League fotboll där matcherna Milan – Napoli och Real Madrid – Chelsea står på spelschemat. Tipset för dagen blir ett underspel på antal mål inför det förstnämnda mötet.

Champions League kvartsfinaler 12 april 2023:

21:00 Milan – Napoli
21:00 Real Madrid – Chelsea

Milan – Napoli tipset 12/4

Innan den pågående Serie A säsongen påbörjades i höstas hade det blivit tre stycken raka 0-1 matcher i inbördes möten. Två Napoli segrar och en Milan vinst, alla då på bortaplan. Men nu har de mötts två gånger i ligan och varsin vinst som resultat. I september blev det bortavinst för Napoli med 1-2 och alldeles nyligen 2 april vann Milan bortamötet mot Napoli med hela 0-4! Det verkar således inte vara någon fördel att spela på bortaplan när de här två lagen möter varandra.

Vi tror inte på någon ny utskåpning den här gången, snarare att det blir en jämn fotbollskamp som det mestadels brukar bli mellan dem. Under 2,5 mål blir vår tips med odds 1.62 @ Bet365.

Kika gärna på vårt speltips inför Manchester City – Bayern München 11/4.

Var uppmärksam på att oddsen är korrekta vid tidpunkten för publicering men kan komma att bli ändrade.

Påsklovsveckans vårigaste spelbonusar