Stryktipsförslag vecka 15 med högtryck på gång in över de brittiska öarna! Lite lätt regn på förmiddagen idag men sedan väntas det spricka upp över de flesta delarna av Storbrittanien. Regn och blåst är något som hör till i den engelska ligafotbollen men nu ser det faktiskt som att det är bättre väder på gång under en period framöver med strålande sol! Gynnar det de mer tekniska lagen som gillar att rulla boll längs backen? Här följer vecka 15:s stryktipsförslag med många helgarderingar på kupongen!

Stryktipset analys vecka 15

Jakten på 13 rätt är igång där en ensam vinnare på Stryktipset alltid är garanterad 10 miljoner kronor. Ska den drömmen bli sann så behöver man hitta skrällarna som ingen annan hittar. Med hjälp av vår reducerade system med många helgarderingar så ges vi den möjligheten. R-9-0-222 för 222 kronor ger oss totalt sett 9 helgarderingar där vi endast behöver ta ut 4 säkra matcher. Får vi 13 rätt på ramen nedan så innebär det minst 11 rätt på en utskriven rad då det reducerade systemet erbjuder 11 rätts garanti.

Premier League

Manchester City tar emot Leicester hemma på Etihad Stadium och det är toppen mot botten som möts i Premier League. Manchester City har siktet inställt på titeln och då får man bara inte tappa poäng i det här mötet. Även om Leicester kommer komma ut med en extremt defensiv inställning så kommer man inte klara av att stå emot Manchester Citys offensiv. City har just nu en bra form med 9 raka segrar alla tävlingar inkluderat. Inte tappar man poäng här? Vi spikar ettan!

Chelsea känns ofarliga för tillfället. Nu väntar en svår uppgift när målglada Brighton kommer på besök. Dels har man Champions League retur mot Real Madrid hemma i veckan som väntar och dels kan man inte göra mål. Med tanke på returen i CL som väntar så tror vi att man kanske vilar en del spelare här också. Brighton är bra och tvåan ska absolut med på kupongen!

Everton spelar för sin överlevnad i Premier League. Laget ligger farligt när nedflyttningsstrecket och andas just nu på bättre målskillnad i jämförelse med Nottingham för att hänga kvar. Här borde man vara supermotiverade mot Fulham som säkrat kontraktet och som även saknar sin notoriske målskytt i Mitrovic. Det lutar åt hemmaseger men vi väljer att helgardera. Tottenham hade tur senast hemma mot Brighton där domsluten gick med laget vid ett antal tillfällen. Vi tror att man höjer sig ytterligare till den här matchen och då får inte Bournemouth något utrymme att ta poäng. Ettan spikas på Tottenham Hotspur Stadium.

Southampton ligger illa till och behöver jobba in 3 poängare. Här kommer man vara supermotiverade från start men frågan är om man får hål på ett pånyttfött Crystal Palace som under Roy Hodgsons ledning tagit 6 poäng av 6 möjliga. Kan Crystal Palace hålla tätt till en början så kommer förmodligen matchen att svänga mer åt Londonlagets favvör. Det finns giftiga omställningsspelare i Palace och en två:a måste bara finnas med på kupongen. Vi väljer att helgadera!

Wolverhampton gjorde det bra senast och vann över Chelsea efter ett klassmål av Matheus Nunes. Brentford har en bra defensiv och har gjort en riktigt bra säsong. Wolves målskytte har annars under säsongen gått i stå där man endast mäktat med 24 mål framåt på 30 matcher. Vi tror att man kommer föra matchen här utan att skapa allt för farliga lägen. Luktar 0-0 lång väg och vi chansspikar krysset.

The Championsship

I övrigt ser det svårtippat ut på stryktipskupongen där vi väljer att hegardera samtliga matcher i The Championsship förutom Swansea mot Huddersfield. Båda lagen har bra form men där vi tror hemmaplan avgör. Huddersfields bortafacit är inget vidare med raden 4-4-12. Vi tror man kommer få svårt här och ettan känns perfekt att spika som just nu streckas till 63 %.

Stryktipskupongen vecka 15 i sin helhet

Om vi summerar analysen ovan så landar vi en stryktipskupong och ett stryktipsförslag som ser ut enligt följande:

Stryktipsförslag vecka 15

Från klockan 16:00 när stryktipset startar så har vi 4 spikar att jobba in. Därutöver får vi hoppas på en hel del skrällar i våra helgarderade matcher. Observera att Manchester City – Leicester har sen matchstart och börjar 18:30. Sitter vi med 12 rätt då så blir det spännande minuter framför tv apparaten. Ja då ses vi på Lördag nånstans…