Oj vilket avgörande vi får i årets finalserie av HockeyAllsvenskan där MoDo och Djurgårdens IF söndag 30 april spelar den sista och helt avgörande sjunde finalmatchen. Spela odds live via livebetting under hela matchen direkt på Unibet med spelstart från nedsläpp kl. 18:30.

MoDo – Djurgårdens IF tipset match 7

Den gastkramande dramatiken i HockeyAllsvenskans slutspelsfinal MoDo – Djurgårdens IF får idag sitt ultimata avslut. Att förutsäga vem som vinner är i det närmaste omöjligt med tanka på hur många oberäkneliga vändningar den här finalserien tidigare har tagit. Vi tippade ju att Djurgården i finalmatch 6 skulle vinna och ta det här till en sjunde och avgörande. Men att de skulle göra det i en maratonmatch först i förlängningen efter 21:59 anade vi inte. Men kul för oss som gillar att se på mer hockeydramatik att det blir en sista sjunde avgörande match denna söndag.

Även om vi tänker lira på livebetting odds under matchen så tippar vi givetvis också ett förhandsodds här på att det blir över 4,5 mål i matchen @ 1.56 @ Unibet här >>.

Sveriges bästa sportbonusar!

Passa på att ta för dig av alla svenska spelbonusar ifrån Sveriges bästa spelbolag med svenska spellicenser. Med dem kan du spela både odds innan och under matchen. Dessutom kan du streama massvis av sport live hos många av dem!

Casinobonusar:

 

MoDo - Djurgårdens IF Finalmatch 7 - Avgörandet är här!