Champions League tipset inför Real Madrid – Manchester City tisdag 9 maj blir ett målspel. En underbar semifinal med högt spänningsvärde såhär på förhand. Avspark på Estadio Santiago Bernabéu i Madrid inför drygt 80 000 åskådare sker 21:00.

Tips Real Madrid – Manchester City 9/5

Utan någon större förklaring så sätter vi dagens peng på att båda lagen göra mål.Manchester City är i en sanslöst bra form och radar upp segrarna på löpande band just nu. Lagets nya stora fixstjärna Erling Haaland slår målrekord på målrekord och blir förstås svår att stoppa idag när det är semifinal i Champions League på matchagendan. Real Madrid har mycket välförtjänt tagit sig till dagens CL-semifinal och har tiotusentals fans i ryggen på den egna hemmaplanen. Således tor vi starkt på ett BLGM-spel i Real Madrid – Manchester City @ 1.58 hos Unibet.

Unibet erbjuder nya spelare ett Gratisspel värt 100 kr på sport häs >>

Speltips Milan – Inter 10/5: Målsnålt på San Siro

CL-tipset Real Madrid - Manchester City 9/5