Hockey-VM 2023 fortsätter måndag 15 maj med tredje gruppspelsrundan där Finland Sverige live stream är den överlägset mest eftertraktade sporthändelsen.

Kanske är Sveriges VM-match mot Finland extra laddad just denna gång efter helgens dramatiska finalkamp mellan Finland och Sverige i Eurovisionsschlagerfestivalen. Svenska Loreen drog det längsta strået och vann med sin låt Tattoo knappt före Finlands bidrag Cha cha cha med artisten Käärijä.

Finland Sverige live stream 15/5

På måndagen den 15 maj 2023 kan du se matchen mellan Finland och Sverige på SVT och Unibet. Båda kanalerna erbjuder möjligheten att streama matchen. Med Unibets streamingtjänst kan du enkelt se matchen live från var som helst, antingen via din mobil eller dator, och det kostar ingenting! Nedsläpp av pucken sker klockan 19:20.

För att kunna använda Unibets streamingtjänst behöver du registrera ett konto, vilket är gratis. Det tillkommer inga andra avgifter för att vara medlem heller. Även om Unibet främst är känt som en bettingsida, behöver du endast ha en minimal summa pengar insatt på ditt spelkonto för att kunna streama hela ishockey-VM live. Det innebär att du inte nödvändigtvis behöver placera spel på odds för att kunna ta del av streamingtjänsten.

Du kan besöka Unibets webbplats för att få mer information och komma åt streamingtjänsten. Hugg din välkomstbonus också!

Streama Finland – Sverige live på Unibet här >>

Speltips hockey-VM 15 maj 2023

I den senaste matchen mellan Sverige och Finland i Czech Hockey Games den 7 maj 2023 slutade matchen 4-3 till fördel för Sverige. Det var en spännande match där båda lagen kämpade hårt på isen, precis så tufft som det alltid brukar vara mellan Sverige och Finland..

Dessförinnan, den 29 april 2023, vann istället Finland med klara 6-2. Finland visade upp en imponerande prestation och dominerade spelet. Men Sverige gav inte upp och fortsatte att kämpa för att komma tillbaka vilket dock inte räckte den här gången.

Bra två dagar tidigare, den 27 april 2023, resulterade i en knapp seger för Finland med 2-1. Det var en jämn match där båda lagen kämpade för att få övertaget. Finland lyckades till slut få in en avgörande mål och säkra segern.

Den 12 februari 2023 möttes Sverige och Finland i en match som spelades i Beijer Hockey Games. Sverige vann den matchen med 3-1. Det var en tuff match där båda lagen visade upp sina färdigheter, Men Sverige segrade tillslut, utan att för den skull lyckas dominera spelet.

Den senaste matchen innan det var mellan Finland och Sverige den 17 december 2022 i Swiss Ice Hockey Games. Sverige vann den matchen med 4-3 i en hårt kämpad match. Båda lagen visade upp en imponerande prestation, men det var Sverige som lyckades ta hem segern till slut.

VM-tipset Finland – Sverige

Det har varit en spännande serie möten mellan Sverige och Finland, med båda lagen hårt kämpandes på isen för att vinna mer än bara en match. Äran att vinna kampen mellan lillebror och storebror är stor! Resultaten har varit varierande, men det är tydligt att båda lagen är ungefär lika starka. Över 4,5 mål totalt i matchen tippas @ 1.85 hos Unibet.

Finland Sverige Live Stream 15/5 Hockey-VM 2023