Se på Dallas Stars – Vegas Golden Knights live stream gratis i Stanley Cup, NHL. Vegas Golden Knights möter Dallas Stars i den fjärde matchen i Western Conference finalen, och hittills har det varit en ensidig serie. Golden Knights har vunnit de tre första matcherna och är en seger ifrån att nå Stanley Cup-finalen. Stars förlorade de två första matcherna i förlängning men föll sedan ihop totalt i den tredje matchen och befinner sig nu i ett 0-3-underläge. Golden Knights siktar på att ta sig till Stanley Cup-finalen medan Stars försöker undvika att bli utslagna, och den fjärde matchen förväntas bli spännande.

Streama Dallas Stars – Vegas Golden Knights live utan kostnad direkt på Unibet här >>.

Vegas Golden Knights i förarsätet

Golden Knights-försvaret hoppas säkra segern i serien. Golden Knights har kontrollerat Western Conference finalen med sin offensiv som har bidragit med 11 mål. Ivan Barbashev och Jonathan Marchessault har gjort tre mål och fyra assist för de två främsta kedjorna, men även resten av offensiven har levererat bra. Mark Stone, Chandler Stephenson och Nicolas Roy har tillsammans gjort två mål och sju assist, medan backarna Alex Pietrangelo och Zach Whitecloud har bidragit med ett mål och tre assist från blålinjen för att öppna upp spelet.

Offensiven har varit fantastisk, men det är försvaret som har burit Golden Knights så här långt. De har endast släppt in fem mål i serien och höll nollan i den tredje matchen. Alex Pietrangelo och Alec Martinez har bildat den främsta backduon, medan Zach Whitecloud, Shea Theodore och Brayden McNabb har bidragit med bredd och skapat omställningar i alla tre zonerna samtidigt som de har begränsat skotten mot det egna målet. Dessutom har målvakten Adin Hill klivit fram i denna serie och räddat 93 av de 98 skotten han har fått mot sig.

Dallas Stars försvar och offensiv får hittlls underkänt

Stars får hoppas på att offensiven kliver fram och visar vad de kan i den fjärde matchen. För ärligt talat har Stars inte presterat hittills på önskad nivå då deras offensiv har svikit och endast producerat fem mål på tre matcher. Jason Robertson, Joe Pavelski och Roope Hintz har stått för tre mål och fem assist, men resten av offensiven har haft svårt att bidra. Förhoppningen är att Miro Heiskanen och Ryan Suter kan kliva fram, då de under säsongen tillsammans gjorde 14 mål och 84 assist från blålinjen. Men mot Vegas Golden Knights har de endast gjort ett mål och två assist.

Offensiven har inte riktigt levererat för Stars, och försvaret har också haft problem och släppt in 11 mål. Heiskanen, Suter och Esa Lindell har lett den främsta backduon, men resten av enheten har haft det tufft och gett Golden Knights möjlighet att skapa öppna skottlägen mot målet. Dessutom har målvakten Jake Oettinger haft det svårt i denna serie och släppt in 10 mål på 66 skott.

Vinnartipset går till Vegas Golden Knights

Stars försöker undvika att bli utslagna, men Golden Knights har kontrollerat semifinalserien och siktar på att avsluta det hela inatt. Golden Knights, som har gjort 11 mål hittills i serien, förväntas fortsätta öka på sin målskörd med hjälp av spelare som Mark Stone, Ivan Barbashev och resten av forwardsuppställningen. De kommer att föra pucken in i offensiv zon och skapa öppna skottlägen genom fina passningar till spelare vid slottet och nära målet. Golden Knights har också varit starka defensivt och endast släppt in fem mål på tre matcher. Med spelare som Alex Pietrangelo, Alec Martinez och resten av defensiven kommer de att försöka begränsa Stars offensiv genom att skapa omställningar i den defensiva zonen och stänga av skottvinklar, vilket ger målvakten Adin Hill möjlighet att göra viktiga räddningar och säkra segern. Golden Knights förväntas vinna den fjärde matchen och därmed sopa rent i semifinalen för att avancera till Stanley Cup-finalen.

Vi satsar på att Golden Knights vinner även den fjärde semifinalomgången på bortaplan med oddset 2.55 hos Unibet här >>..