Vi har massor att se fram emot när Stryktipset vecka 21 ska avgöras. Sista omgången i Premier League och lägg där till jackpott och hela 13 miljoner extra i prispotten. Den här veckan kör vi ett r-4-4-144 med 12 rätts garanti. Stryktipset avgörs normalt sett på Lördagar men då det är sista omgången i Premier League så är det spelstopp Söndag 17:29.

R-4-4-144

Systemspelet denna vecka är R-4-4-144 som erbjuder 12 rättsgaranti. Är det 13 rätt på ramen nedan så är det 12 rätt på en utskriven rad.  Vi kör alltså 5 säkra matcher. Manchester United och Arsenal känns som två givna spikar. Därefter är det mer svårtippat på kupongen.

Manchester United hade inga större problem att vinna över Chelsea senast. Visserligen skapade Londonlaget en del farliga chanser och spelet var hyffsat jämt. United var dock effektivare och klasser bättre i straffområdet. Det enda som skulle kunna störa ett värdigt avslut på säsongen här är att man kanske är omotiverade och inte har så mycket att spela för. Även om Champions League platsen är bärgad så tror vi man vill sluta 3:a i tabellen och hålla Newcastle bakom sig. Vi spikar ettan mot Fulham som definitivt inte har något att spela för.

Everton må vara en chansspik men oj så mycket man har att spela för. Vid seger så säkrar man kontraktet och fortsatt spel i Premier League nästa säsong. Vid förlust eller oavgjort så får varken Leicester eller Leeds vinna sina matcher. Räkna med rysar på Goodison Park och matchen som alla kommer vända sina blickar emot. Med fansen i ryggen så vinner man över Bournemouth hemma! Säker etta!

Arsenal var med länge och väl men det räckte inte till att utmana City om titeln. De4t kan vara så att luften gått ur en aning men visst vill man visa hemmapubliken att man är värda 2:a platsen och ta 3 poäng. Wolverhampton är ett av ligans sämsta bortagäng och på Emirates ska det mycket till om man ska få med sig några poäng. Given etta på tipset som dock sträckas till 77 % av svenska folket i dagsläget.

Juventus jagar en Europa League plats och då krävs seger mot Milan. Milan som själva behöver behålla sin Champions League plats behöver ta minst en poäng för att hålla undan mot ett jagande Atalanta. En parkerad buss borde innebära en chansfattig match som gör att vi tror att krysset ligger nära till hands. Vi chansspikar krysset på kupongen!

Toppmöte väntar i Allsvenskan där serietvåan Elfsborg tar emot Malmö FF. Vid seger har Elfsborg chansen att gå förbi Malmö FF. Magkänslan säger dock att Elfsborg haft ett aningen lättare spelschema än sin rival och att nu kommer första plumpen i protokollet. Malmö FF har sett så starka ut och vi tror att man lyckas gneta sig till 3 poäng här och göra ett ryck i toppen. Defensiven ser urstark ut och offensivt sett har man öst in mål. Vi chansspikar tvåan på stryktipskupongen.

Såhär ser Stryktipset ut i sin helhet:

Ja då ses vi på Lördag nånstans…