Carlos Alcaraz – Stefanos Tsitsipas live stream tisdag 6 juni 2023: Njut av Sveriges nationaldag, tillika svenska flaggans dag, den 6 juni med högkvalitativ tennis ifrån Franska Öppna. Spanske världsettan Carlos Alcaraz möter greken Stefanos Tsitsipas i kvartsfinal. Matchen servar igång kl. 20:25. Men om du vill värma upp med ytterligare en kvartsfinal så kan du streama serbiske världstrean Novak Djokovic mot ryssen Karen Khachanov med start kl. 14:00.

Streama Carlos Alcaraz – Stefanos Tsitsipas live

Streama alla tennismatcher i Franska Öppna live utan kostnad direkt på Unibet eller Bet365.

Du registrerar konto gratis hos bägge spelbolagen. Men du behöver ha någon krona insatt på ditt spelkonto som skapas för att kunna streama all sport gratis. Det är dock lätt fixat i och med att du tar hand om din välkomstbonus du blir erbjuden i samband med registreringen eftersom du får extra pengar av spelbolagen att spela på odds för. Låt därefter minst en krona stå kvar på kontot så kan du streama massvis med sport dygnen runt, året om!

Idag kan du exempelvis i direktsändning se på både Carlos Alcaraz – Stefanos Tsitsipas live stream och Novak Djokovic – Karen Khachanov live stream:

14:00 Djokovic – Khachanov
20:15 Alcaraz – Tsitsipas

Carlos Alcaraz – Stefanos Tsitsipas tipset 6/6

Carlos Alcaraz är bara 20 år gammal men redan en erfaren världsetta och som varit världens främste tennisspelare i över 24 veckor totalt. Idag på självaste Sveriges nationaldag 6/6 står 24-årige Stefanos Tsitsipas på andra sidan tennisnätet. Trots Alcaraz enastående tennisspel så har han i sin korta tenniskarriär ännu inte tagit sig längre än just en kvartsfinal i Franska öppna. Så i år förväntar sig många att spanjoren slår den bedriften från förra året och nu istället tar sig vidare till semifinal. Kanske lyckas han nå hela vägen och vinna hela turneringen? I så fall blir det hans blott andra Grand Slam vinst efter US Open segern 2022.

Över totalt 3,5 set tippas i matchen Carlos Alcaraz – Stefanos Tsitsipas @ 1.78 hos NordicBet.

Passa även på att spela livebetting under tennismatcherna. Önskar eder nu en fin nationaldag vänner full med tennisdramatik!