Novak Djokovic – Casper Ruud spelar final i Franska Öppna 2023 med start 14:55 söndag 11 juni och du ser finalmatchen via live stream direkt på Unibet här >>.

Franska Öppna Final 2023 Stream

Vilken sanslös helg det här kan bli för Norge. Igår spelade Erling Haaland och hans Manchester City hem Champions League titeln efter vinst över Inter med 1-0. Idag, söndag 11/6, är det så dags för Norges andra riktigt stora affischnamn inom de största sporterna i världen Casper Ruud att spela tennisfinal i Franska Öppna 2023 mot meste Grand Slam vinnaren genom tiderna Novak Djokovic (han och Rafael Nadal står på 22 Grand Slam titlar vardera).

Vinner Casper Ruud finalen i Franska öppna 2023 så kan vi räkna med en sagolik glädjeyra i vårt kära grannland Norge. För aldrig någonsin tidigare i tennishistorien har en en norsk spelare vunnit en Grand Slam turnering. Med det i åtanke förstår du nog hur stor den här helgen kan bli för Norge och norsk idrottshistoria. Men även för Serbien och i synnerhet Novak Djokovic kan den här finaldagen komma att bli historisk. Vinner Djokovic dagens finalmatch så innebär det hans 23:e Grand Slam titel och därmed går upp i ensam topp som mesta Grand Slam-mästare genom tiderna.

Streama tennisfinalen live utan kostnad

Skönast av allt är att ingen behöver missa Franska Öppna finalen 2023. Unibet direktsänder nämligen hela finaltillställningen från skådespelet på det parisiska gruset. Kontoregistrering kostar ingenting och är blixtsnabbt ordnat via bankidentifikation i din mobil. Däremot behöver du ta för dig av välkomstbonusen som innebär att du får ett extra gratisspel på 100 kr när du själv sätter in 100 kr på oddskontot. Men du behöver nödvändigtvis inte spela för pengarna utan det måste stå åtminstone 1 krona kvar på spelkontot för att live streaming tjänsten hos Unibet ska stå öppen att använda fritt. Då är det inte bara finalen i Franska öppna du kan streama live utan massor av andra sköna sporter utan kostnad varje dag året om. Så regga dig nu och var redo kl. 14:30 för en historiskt drama.

Novak Djokovic – Casper Ruud speltips 11/6

Djokovic har vunnit Franska Öppna två gånger förut, senaste triumfen kom förrförra året 2021. Serben besegrade då greken Stefanos Tsitsipas efter att ha vänt ett underläge med 0-2 i set till 3-2. Casper Ruud å sin sida spela faktiskt final här så sent som förra året 2022 men förlorade då mot 14-faldige French Open-vinnaren Rafael Nadal.

Vi tippar på att matchen blir relativt jämn. Vårt spel blir därför att kombattanterna genomför åtminstone 38 games totalt i matchen. Över 37,5 Games @1.90 i odds spelas hos Unibet.

Se till att njut nu av tennis i världsklass! För det spelas ju trots allt Grand Slam tennis endast fyra gånger om året så det gäller att passa på att se när det bjuds på högklassig tennisunderhållning. Men glöm inte bort att dricka vatten mellan varven, det kan bli en svettig finalmatch. Så lycka till med er live streaming och era spel på finalen och trevlig underhållning!

Mer om…
Novak Djokovic’s historik på wikipedia
Casper Ruud’s historik på wikipedia