Speltips fredag 16 juni 2023 inför Danmark – Nordirland i kvalet till fotbolls-EM 2024. Danskarna åkte på en oväntad 3-2 förlust mot Kazakstan i EM-kvalet senast. Nordirland torskade i samma veva mot Finland med 0-1. Men trots förlusterna står bägge lagen på 3 poäng vardera än så länge då de vann sina respektive öppningsmatcher i kvalet.

Speltips 16/6 Danmark – Nordirland

Danmark är storfavorit mot Nordirland vilket dock inte är en garanti för seger i slutändan. Vi såg exempelvis vad Kazakstan ställde till med för våra röd-vita klädda grannar i mars. Däremot är spel på Parken i Köpenhamn en annan historia. Här är Danskarna normalt sett urstarka. Därför tippar vi dansk seger med minst 2 måls marginal (asian handicap -1,5) @ 1,90 hos  Unibet.

Fina extrapengar som erbjuds för tillfället att spela på odds med:

EM-kval fotboll fredag 16 juni 2023

Kl. 18:00
Finland – Slovenien

Kl. 20:45
Andorra – Schweiz
Belarus – Israel
Danmark – Nordirland
Gibraltar – Frankrike
Grekland – Irland
Kosovo – Rumänien
Lettland – Turkiet
Malta – England
Nordmakedonien – Ukraina
San Marino – Kazakstan
Wales – Armenien