Länets två bästa fotbollsklubbar IFK Norrköping och Linköpings FC gör upp i ett östgötskt fotbollsderby i Damallsvenskan måndag 26 juni 2023. Det skiljer fem tabellplaceringar och 18 poäng mellan lagen till LFC’s favör. Matchen har avspark på Platinumcars Arena kl. 19:00 visas på Viaplay och TV6.

Speltips IFK Norrköping D – Linköpings FC D 26/6

Förra gången det begav sig mellan de östgötska lokalkonkurrenterna IFK Norrköping D och Linköpings FC D så vann LFC med knappa 1-0. Det var en väldigt jämn match sett till statistiken, men hemmalaget vann efter ett tidigt ledningsmål som höll sig matchen ut. Idag är det IFK Norrköping’s tur att spela på hemmaplan vilket kan behövas mot en betydligt mer formstark lokalkonkurrent. IFK Norrköpings stora problem är målskyttet. Vi spelar på att det tyvärr inte blir så nånga mål i matchen. Under 2.5 mål tippas till odds 2.33 @ Unibet här >>.