Sommarens Wimbledon är igång och även om vi inte kommit så långt in i turneringen ännu så finns det en del roliga matcher att följa. Carlos Alcaraz toppar just nu världsrankingen före Novak Djokovic. Vi tror att Djokovic som börjar bli till åren ändå kommer stå högst upp på världsrankningen när säsongen summeras. Idag möter han 70 rankade Jordan Thompson och borde enkelt kunna ta sig till nästa runda.

Speltips Jordan Thompson – Djokovic

Jordan Thompson gick i den förra omgången en tuff 5 sets match mot Amerikanen Nakashima. Det borde ha slitit en del på kroppen och då vilan inte är speciellt lång mellan matcherna i Wimbledon så kommer det garanterat bli jobbigt att möta Djokovic. Den hårt slående Kroaten Djokovic vann sin match enkelt mot Cachin i 3 raka set. Det kommer bli oerhört svårt för Jordan Thompson att ens ta ett set i matchen. Det roliga i det hör mötet är att spelarna aldrig mötts tidigare trots att de haft relativt långa karriärer. Thompson 29 år och Djokovic 36 år borde ha stött på varandra någon gång men så är alltså inte fallet. Förmodligen kommer den här tennismatchen vara över efter 3 set och vi tror inte att Jordan Thompson tar speciellt många game heller.

Vårt speltips blir mindre än 30,5 game i matchen mellan Thompson – Djokovic till oddset 1.62 @Unibet. Matchen startar redan klockan 12:00.

Wimbledon speltips