Nästa generation fotbollsstjärnor gör upp om U21 EM-titeln när England och Spanien drabbar samman på lördag 8 juli 2023 med avspark kl. 18:00. Speltipset inför matchen delger vi här nedanför. Men det spelas även tre allsvenska matcher AIK – Häcken överlag röner störst intresse bland oss oddspelare.

Vi spelar odds på fotboll hos UNIBET HÄR >>

Fotbollslördag 8 juli 2023

U21 EM final
18:00 England U21 – Spanien U21

Allsvenskan
15:00 AIK – BK Häcken
15:00 IFK Värnamo – Djurgårdens IF
17:30 Brommapojkarna – Degerfors IF

Speltips inför England – Spanien U21 EM-final 8/7

Vi är inte särskilt överraskade över att det är just England och Spanien som möter varandra i U21 EM finalen. England har har vunnit alla sina matcher och inte släppt in ett enda mål på de fem U21 EM matcher man hittills spelat. Dessutom har engelsmännen producerat 10 mål framåt!  Spanien har däremot tråcklat sig fram något mer till finalen. Till exempel vann man först i förlängningen i kvartsfinalen mot Schweiz. Men de är ändå värdiga finalmotståndare till England och när väl domaren blåser igång finalmatchen på lördag kan ju som bekant allt hända.

Tipset blir att båda lagen gör mål till odds 1.76 @ Unibet som erbjuder nya spelare 100 kronor gratisspel på sport