I dagens speltips på Wimbledon 10/7 hämtar vi ett vinnarodds från mötet Grigor Dimitrov – Holger Rune som servar igång kl. 17:30 måndag 10 juli 2023.

Wimbledon 10/7

13:30 Eubanks C. – Tsitsipas S.
14:00 Medvedev D. – Lehecka J.
17:30 Alcaraz C. – Berrettini M.
17:30 Dimitrov G. – Rune H.

Speltips Grigor Dimitrov – Holger Rune

Norrmannen Holger Rune är bara 20 år och redan rankad som sjätte bästa tennispelare i världen. Nu möter han i åttondelsfinal den 32-årige bulgaren Grigor Dimitrov rankar 24:a i världen. Trots att Rune är rankad många placeringar bättre än si motståndare så är det just Dimitrov som är spelbolagens vinnarfavorit. Kanske har det att göra med hans storspel i sextondelsfinalen mot 10-rankade amerikanen Frances Tiafoe. I tre raka set (6-2, 6-3, 6-2) vann Dimitrov tämligen enkelt över Tiafoe. Däremot tänker vi spela på norsk seger då vi tycker att den unge och extremt lovande Holger Rune hela tiden gör nya framsteg och kan mycket väl snart inta en topp-3 position på ATP-rankingen. Segeroddset för Holger Rune mot Grigor Dimitrov står i detta nu i 2.30 hos UNIBET HÄR >>