Jämnåriga tennisstjärnorna Carlos Alcaraz och Holger Rune spelar kvartsfinal i Wimbledon lillördag 12 juli 2023. Endast 20 år gamla gör världsettan Carlos Alcaraz (Spanien) och världssexan Holger Rune (Norge) upp om en semifinalplats i världens största och mest anrika tennisturneringar Wimbledon.

Carlos Alcaraz – Holger Rune tipset Wimbledon 12/7

Carlos Alcaraz har varit i den absoluta världstoppen i tennis under en tid nu trots sin unga ålder. Nyligen tog han tilbaka förstaplaceringen på världsrankingen efter att tillfälligt blivit av med den till Novak Djokovic som vann Franska Öppna i juni. Därefter spelade Alcaraz hem en mindre tennisturnering vilket räckte för återigen bli världsetta.

Holger Rune tar hela tiden kliv nya mot topp 3 i tennisvärlden. Nu måste han besegra Alcaraz för att ta ytterligare ett rejält steg mot de allra bästa. Även om Rune inte rår på Alcaraz i årets kvartsfinal i Wimbledon så är vi övertygade om att han kommer ge spanjoren en rejäl match. Tipset blir över 36,5 Games @ 1.83 hos UNIBET HÄR >>