Vilka spelare stannar och vilka lämnar innan fönstret stänger den 31 augusti? Här diskuterar vi fotbollsövergångar som kan komma ske under sommaren.

Harry Kane lämnar Tottenham för Bayern München?

Harry Kane, Tottenhams skyttekung har varit ett jagat byte många säsonger. För två somrar sen var det nära att en övergång skedde till Manchester City men övergången blev då aldrig av. Sedermera värvade Manchester City Haaland och därefter har det ryktet svalnat. Nu florerar det nya rykten kring Harry Kane och det är främst Thomas Tuchels Bayern München som vill ha spelaren. Tuchel har sett Kane på nära håll i Premier League och vet hur bra han kan vara. Kane som hunnit fylla 29 år gjorde hela 30 mål och 3 assist förra säsongen. Han är sällan skadad och har en spelstil som gynnar honom. Han är en pålitlig målskytt helt enkelt och är otroligt bra i uppspelsfasen. När Pochettino tog över Chelsea så började ett rykte florera att de skulle återförenas men den övergången känns inte trolig. Att Kane med Tottenhamhjärta skulle välja en Londonrival. Här är oddsen på de lag som liggar närmast till hands att värva Harry Kane.

Tottenham 1.65 @Unibet

Bayern München 2.10 @Unibet

Real Madrid 9.00 @Unibet

Manchester United 11.00 @Unibet

Paris SG 12.00 @Unibet

Var tror ni Harry Kane spelar till hösten?

Fotbollsövergångar