Strålande är vårt spontana uttryck över att få spela odds och livebetting på Carlos Alcaraz mot Novak Djokovic i Wimbledon finalen 2023 söndag 16 juli.

Drömmen är väl uppfylld när den unga nya stjärnspelaren och tillika världsettan Carlos Alcaraz från Spanien möter den världstvåan och världens meste Grand Slam vinnare i historien Novak Djokovic från Serbien. Det är helt enkelt störtläckert att just dessa båda herrar kommer möta varandra i Wimbledon finalen som är den absolut mest respekterade tennistiteln av alla. Finalmatchen börjar 15:00 och vi spelar odds samt livebetting under matchen direkt på UNIBET HÄR >>

Tipset inför Alcaraz – Djokovic i Wimbledon finalen 2023

Både Carlos Alcaraz och Novak Djokovic har kört över allt motstånd totalt på vägen fram till Wimbledon finalen 2023. Vinner spanjoren så innebär det 20-åringens andra Grand Slam titel efter US open vinsten i fjol. Men Novak Djokovic med sina meriter och fantastiska form får trots allt agera vinnarfavorit i mötet. Djokovic är historiens meste Grand Slam vinnare med totalt 23 segertitlar, varav sju Wimbledon titlar. Dessutom är han både regerande Wimbledon mästare och även de senaste årens Wimbledon vinnare flera år i rad. Däremot vill vi tro att Alcaraz sakta men säkert bara blir bättre och bättre då han har framtiden för sig. Hur som helst tror vi på en mycket spännande och jämn Wimbledon final 2023.

Finaltipset blir över 40,5 Games @ 1.85 hos UNIBET HÄR >>

Du ser finalen på Kanal 5, Discovery+ och Eurosport 2.

Läs mer om spelbolagens bästa spelbonusar som du just nu kan raka hem genom att klicka på bilden nedan:

Spelbonusar