Vi har två spännande matcher att se fram emot ikväll när det ska spelas allsvensk fotboll. Dels ett toppmöte i form av Djurgården – Malmö FF där båda lagen går för 3 poäng för att haka på Häcken och Elfsborg i titeljakten. Sen har vi även en viktig match i botten där Varberg tar emot AIK hemma. Vid Varbergseger så har vi Göteborg och AIK sist i tabellen. (När hände det senast?)

Speltips Allsvenskan 17/7

Två offensiva lag möts på Tele2 arena och vi kan förvänta oss en härlig inramning när Malmö FF kommer på besök. Lagen har gjort mycket mål inledningsvis i Allsvenskan där Djurgården nätat 23 gånger och Malmö FF hela 35 gånger. Dessutom brukar det bli målkavalkad när lagen möter varandra. I de två senaste inbördes mötena har det blivit totalt 10 mål vilket är en otrolig siffra i sig. Vi har speltipset klart för oss!

Båda lagen gör mål till oddset 1.61 @Unibet (Oddset är löpande och kan komma att ändras)

Spelbolagens olika öppningserbjudanden kan du läsa mer om genom att klicka på bilden nedan:
Spelbonusar

Varbergs BoIS – AIK

Den andra av kvällens matcher spelas nere i Varberg på Påskbergsvallen. Ett riktigt ångestladdat möte där pressen kanske är allra mest på AIK som inte fått det att stämma den här säsongen. Varberg väntar fortfarande på sin första seger på hemmaplan och vi tror att den kommer nu. Man var oväntat bra mot Djurgården borta trots förlust. Man var med både målchansmässigt och spelmässigt i det mötet. Sen vann man rättvist borta över Göteborg med 1-2. Göteborg fick då ett tröstmål på övertid men målchansmässigt hade Varberg 12-2 i statistiken och vi tror att man kommer stärkta i självförtroendet här.

Varberg vinner hemma över AIK rekas till oddset 4.60 @Unibet. (oddset är löpande och kan komma att ändras).

Båda Allsvenska matcherna startar 19:00 ikväll och kan ses via tv kanalen C More.

Allsvenskan speltips