Tennisveckan i Båstad Swedish Open 2023 bjuder på svenskmötet Elias Ymer – Leo Borg i första rundan tisdag 18 juli med matchstart ca kl. 12:00. Du kan streama alla matcher live ifrån Båstad helt gratis direkt på Unibet här>>

Swedish Open live stream

Registrera konto gratis på unibet och ta din välkomstbonus (100 kr gratisspel) så kan du streama tennis, fotboll och massor av annan sport live så länge du har en krona inneståendes på oddskontot. Inga vidare avgifter blir du pådyvlad av unibet vilket vi tycker är fantastiskt bra. Streama alltså matchen live i mobilen, datorn eller paddan gratis!

Att se Björn Borgs son Leo (20 år, ATP: 437)  lockar såklart publik, särskilt när Sveriges näst högste rankade spelare i världen Elias Ymer (27 år, ATP: 166) står för motståndet.

Dagens matcher att streama live på unibet:

odds Swedish Open 2023-07-18

Swedish Open tennis Båstad 18 juli 2023

Swedish Open matchprogrammet i Båstad 18/7:

11:00 Jozef Kovalik – Alejandro Davidovich Fokina
11:00 Dusan Lajovic – Filip Misolic
12:00 Elias Ymer – Leo Borg
12:20 Sebastian Baez – Federico Coria
13:20 Alexander Zverev – Alex Molcan
13:40 Marco Cecchinato – Pavel Kotov
13:40 Juan Manuel Cerundolo. – Alexander Shevchenko
15:00 Sebastian Ofner – Tomas Martin Etcheverry
15:00 Hugo Dellien – Bernabe Zapata Miralles
16:30 Matteo Arnaldi – Emil Ruusuvuori

Elias Ymer – Leo Borg speltips 18/7

Det kanske inte är den största matchen på spelschemat i Swedish Open 2023, men den asprirerar verkligen på att vara den som drar störst intresse till sig. Många tar chansen att se Elias Ymer och framförallt Leo Borg. Båda kommer till spel i Båstad via varsitt wild card.

Det skiljer närapå 300 placeringar på ATP-rankingen mellan Elias Ymer (ATP: 166) och Leo Borg (ATP: 437). Föga överraskande är det också Elias som bär favoritskapet i denna match. Men skulle tro att det nog är många som vill se Leo vinna det här mötet av rent nostalgiskt skäl med pappa Björn i tanken. Kolla här in några av speloddsen hos Unibet inför matchen:

Elias Ymer - Leo Borg Swedish Open Tennis Odds 18 juli 2023

Själva tipset då inför Ymer och Borg

Vi väljer att köra ett spel på en handikappseger för Leo Borg. Unibet erbjuder en spelform vid namn ”Game handicap” och där hittar vi vårt speltips inför drabbningen. Vi tippar att Leo Borg vinner fler gem totalt i matchen jämfört med Elias Ymer om han får ett försprång på 5 gem (Game handicap Leo Borg +5,5). Oddset för detta spel står i skrivande stund i 2.04 hos Unibet. Missa inte gratisspelet på 100 kr samt live streaming möjligheten som unibet erbjuder nya spelare.

Hur tänker du själv angående svenskmatchen Elias Ymer – Leo Borg? Dela gärna dina egna tankar genom att kommentera nedan. Ha det fint vänner!

Se här ett Intervjuklipp med Leo Borg inför Swedish Open (Nordea Open 2023):