Leo Borg gjorde succé när han tog sin allra första tennisseger på ATP-touren igår genom att besegra Elias Ymer i Båstad, Swedish Open 2023. Idag 19 juli ska Leo Borg på nytt beträda Centercourten i Båstad tennisstadion med start ca kl. 21:00 onsdag kväll.

Streama Leo Borg mot argentinaren Federico Coria live direkt på Unibet här >>>

Streama Leo Borg och övriga matcher live

Så sjusärdeles gött det är att vi kan streama all tennis ifrån Båstad (Swedish Open) i direktsändning hos Unibet. Logga in genom att registrera dig gratis och ta din välkomstbonus på 100 kr gratisspel på odds för att streama matcherna samt all annan sport som erbjuds utan kostnad! Du ser den på valfri skärmenhet såsom mobilen, paddan eller datorn. Se här dagens matcher onsdag 19/7 att streama live ifrån Swedish Open:

11:00 Filip Misolic (139) – Jozef Kovalik (159)
12:30 Luca van Assche (77) – Juan Manuel Cerundolo (20)
14:00 Lorenzo Musetti (16) – Matteo Arnaldi (75)
21:00 Federico Coria (113) – Leo Borg (437)

Inom parentes anges nuvarande ATP-ranking.

Odds Swedish Open 19 juli 2023

Unibet erbjuder massor av olika odds samt livebetting på varje match plus live streaming! Klicka bara på den lilla tv-ikonen inne på unibet så streamas matchen direkt.

Odds Swedish Open 19 juli 2023

Speltips Federico Coria – Leo Borg 19/7

Leo Borg spelade riktigt bra mot Elias Ymer igår och vann matchen. Första set var en nagelbitare som gick till tiebreak där Borg vände underläge till setvinst. I andra set hade Borg matchen under kontroll och kunde relativt säkert spela hem segern. Nu väntar åttondelsfinal i Swedish Open 2023 mot Federico Coria. Trots gårdagens sköna seger för Leo Borg så stöter han idag på hårdare motstånd i 113-rankade argentinaren Federico Coria som igår slog ut landsmannen Sebastian Baez rankad 63 i världen.

Vi tippar ändå på en någorlunda jämn tillställning mellan Federico Coria och Leo Borg. Över totalt 21,6 gem tippas @ 2.0 i odds hos Unibet. Men du väljer förstås själv hur du vill spela på matchen. Dessutom får du inte glömma livebetting möjligheterna under matchen.

Till slut tar vi och kollar in ett videoklipp med vad Leo Borg hade att säga efter vinsten mot Elias Ymer: