Idag tar IFK Norrköping emot Degerfors hemma på Platinum Cars Arena. Den är en av fyra allsvenska matcher som spelas idag. Övriga matcher är AIK – Malmö FF, IFK Göteborg – Halmstad BK och Kalmar FF – Varbergs BoIS.

Speltips IFK Norrköping – Degerfors

IFK Norrköping har en liten chans att haka på övriga topplag men då krävs seger mot Degerfors. Degerfors ligger farligt när nedflyttningsstrecket och behöver alla poäng de kan få. AIK som jagar närmast kommer garanterat höja sig efter en svag inledning av säsongen. Degerfors har tagit 14 poäng hittills i årets allsvenska men de flesta har kommit hemma på Stora Valla. I bortaspelet har det gått tyngre där man endast mäktat med 1 seger och fått vika ner sig 6 gånger. Endast 5 gjorda mål på bortamark indikerar att det kommer bli tufft även idag.

IFK Norrköping själva har haft svårt hemma på Platinum Cars Arena. Det är i bortaspelet man varit som bäst och det har sett ut som att man har haft lite svårt att vinna matcher när man tvingas föra spelet. Här är man dock klassen bättre än sin motståndare och vi tror på hemmaseger. Vi tror också att man gör det med minst 2 mål. Traustason är i fin form och visade vägen med sina två mål senast. Även Christoffer Nyman brukar hitta nätet hemma så vi tror det kommer bli en allt för svår uppgift för Degerfors att få med sig något ur den här matchen.

IFK Norrköping vinner över Degerfors med minst 2 mål rekas till oddset 2.45 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras). IFK Norrköping – Degerfors har matchstart 15:00 och visas av C More.

Allsvenskan speltips