Sverige möter Japan i dam-VM kvartsfinal 11 augusti och vi tar tempen inför dräparmötet som återigen gäller vinna eller försvinna ur fotbolls-Vm 2023 för damer. Vi levererar här en blixtsnabb koll på oddsen samt ett speltips innan matchstart 09:30 fredag förmiddag.

odds Sverige Japan VM 2023

Sverige – Japan odds inför VM-kvartsfinalen 11/8

Låt oss kort analysera några av oddsen inför Sveriges kvartsfinal mot Japan. De avspeglar på ett något obekvämt vis att Japan förväntas vinna denna match mod odds 2.23 för japansk seger jämfört med 3.35 för svensk vinst. Detta trots svensk seger mot USA i åttondelsfinalen. Således få svenskorna agera underdogs mot japanskorna vilket kanske passar oss bäst trots allt. Vidare är huvudkandidaten att bli den första målgörare i denna match Riko Ueki med oddset 6.25. Fyra japanskor är större favoriter att göra mål överhuvudtaget i matchen än närmaste favorittippade svenska som är Stina Blackstenius.

Förbered dig inför mötet mellan Japan och Sverige i Dam-VM genom att kolla in de senaste oddsen hos Unibet här! Men spana också gärna in vårt speltips inför Sverige – Japan längre ner i detta inlägg.

Sverige - Japan odds inför VM-kvartsfinalen 11/8

Fotbollsfredag 11 augusti 2023

VM Damer kvartsfinaler 
03:00 Spanien D – Nederländerna D
09:30 Japan D – Sverige D

Premier League premiär
21:00 Burnley – Manchester City

La Liga premiär
19:30 Almeria – Vallecano
22:00 Sevilla – Valencia
Läs: La Liga live stream

Ligue 1 premiär
21:00 Nice – Lille
Läs: Ligue 1 live stream

Coppa Italia 32-delsfinaler
17:45 Frosinone – Pisa
18:00 Udinese – Catanzaro
21:00 Genoa – Modena
21:15 Bologna – Cesena
Streama Coppa Italia live på Unibet här.

Speltips Japan – Sverige Dam-VM 11 augusti 2023

Hittills har Japan vunnit alla fyra matcher i detta världsmästerskap, och samtliga av dessa segrar har varit med två eller fler mål. Faktum är att Japan släppte in sitt första mål mot Norge i åttondelsfinalen. De tidigare världsmästarna har varit övertygande under turneringen och räknas helt rätt som en av huvudkandidaterna att gå hela vägen.

Förutspådd japansk startelva

Yamashita – Minami, Kumagai, Ishikawa – Endo, Nagano, Hasegawa, Shimizu – Miyazawa, Tanaka, Ueki

Innan sin åttondelsfinalen mot regerande världsmästarna USA vann Sverige samtliga tre matcher i gruppspelet. Det stod klart att det svenska laget var självsäkert inför mötet med USA även om man förmodade att det skulle bli en nagelbitare. Efter en mållös match gick Sverige vidare på straffar och säkrade sin plats i kvartsfinalen. Det står nu alltså klart att vi kommer få en ny världsmästare i slutet av detta världsmästerskap 2023. Asllani är högst osäker att komma till start, men vi väljer ändå att peta in henne i den förväntade startelvan tills vi vet lite mer.

Förutspådd svensk startelva

Musovic – Andersson, Eriksson, Ilestedt, Bjorn – Rubensson, Angeldal – Schough – Rolfo, Asllani, Rytting Kaneryd – Blackstenius

Med dessa laguppställningar och med deras respektive matchhistorik i VM så lovar mötet mellan Japan och Sverige att bli en spännande match där två starka lag kommer att göra upp om en semifinalplats i Dam-VM. Så håll ögon fokuserade och alla tummar du har på att våra svenska damspelare för Sverige till seger. Vi tippar på att Stina Blackstenius väger tyngst i mötet mot japanskorna och gör minst ett mål i kvartsfinalen till odds 3.80 hos Unibet.

Sverige - Japan Odds & Speltips Dam-VM kvartsfinal 11/8