Äntligen drar det igång med Premier League igen och självklart är vi då med och ger er ett stryktipsförslag vecka 32. Dessutom är det hela 13 miljoner i jackpot vilket garanterat kommer ge en hög omsättning den här veckan. I skrivande stund är omsättningen uppe i 3 miljoner kronor vilket är bra för att vara tidigt på fredagen.

M-3-3-216

Veckans stryktipsförslag bygger på ett matematiskt system med 3 helgarderingar och 3 halvgarderingar för 216 kr. Är det 13 rätt på ramen nedan så är det så klart garanterat 13 rätt till skillnad mot ett reducerat system. Vi brukar normalt sett tippa ett reducerat system för Ett få fler garderingar till en mindre summa pengar. M-3-3-216 kan räknas ut som 3*3*3*2*2*2 = 216 kr.

Nedan reflekterar vi över några utvalda matcher på stryktipskupongen.

Vi kommer också chansa med 3 säkra kryss på kupongen då det ser rejält svårtippat ut. I match 1 den mellan Newcastle och Aston Villa är hemmalaget favoriter men gänget från Birmingham gjorde det bra förra säsongen och kanske har man tagit ytterligare steg i år med rätt nyförvärv. Det ska bli väldigt spännande att se var Aston Villa står. Skulle gärna se en helgardering på matchen men vi får nöja oss med 1X.

Everton har hängt på gärsgården två säsonger i rad och varit nära att åka ur så svårt att säga var laget står. Vi tror man kommer få kämpa även denna säsong. Fulham gjorde det bra förra säsongen med tanke på deras förusättningar och frågan är om man kommer orka prestera ytterligare en säsong i Premier League. Matchen känns hur som helst vidöppen och vi väljer att helgardera match 2.

Samma sak gäller mellan Bournemouth och West Ham där det är svårt att säga var lagen står inför säsongen. West Ham har som bekant tappat sin stora stjärna Declan Rice till Arsenal. Han har varit en viktig kugge på mitten av planen och tagit en hel del ansvar i det defensiva arbetet. West Ham vann Europa Conference League där Jarred Bowen blev matchhjälte. Vi väljer att helgardera då Bournemouth kommer vara stärkta av hemmaplan. Helgardering i match 3 på stryktipskupongen!

Säker etta i match 4 där Brighton trots spelarförluster kommer vara favoriter. Man har tappat Alexis Mac Allister till Liverpool. Även Caicedo ryktas till Liverpool och kan bli klar under dagen. Man slutade högt i tabellen och vi tror trots spelarförluster så borde man vinna över nykomligen Luton hemma. Kul hur som helst att Luton tagit sig till högsta ligan!

Leicester vände och vann i premiären och bör vinna borta mot Huddersfield. Dock tror vi att man kan få problem om man ”ställer ut skorna”. Vi chansar och tar med ettan på kupongen.

Stryktipsförslag M-3-3-216

Stryktipset har spelstopp Lördag 15:59 och ni ser matcherna på Viasat Premium eller Viaplay.