Förtrollande kul att CHL sätter igång igen och Växjö Lakers inleder hockeysäsongen med match mot finska Pelicans torsdag 31 augusti 2023 kl. 17:30. Du ser Pelicans – Växjö Lakers live stream hos Unibet.

Pelicans – Växjö Lakers live stream 31/8

Streama all Champions Hockey League i direktsändning på Unibet här >>.

Du måste registrera dig hos Unibet, vilket är kostnadsfritt att göra, och göra en insättning på ditt oddskonto för att kunna se på CHL live stream. Men det är lätt fixat när du ändå tar din välkomstbonus på 100 kr gratisspel i samband med registreringen. Kolla på Pelicans – Växjö Lakers live stream när nedsläpp sker i matchen tidigt torsdag kväll.

Att streama CHL live har flera fördelar:

Realtidsupplevelse: Genom att titta på CHL-matcherna live via streaming kan du uppleva händelserna i realtid, precis som om du vore på plats i arenan. Det ger en känsla av närvaro och spänning.

Flexibilitet: Streamingsalternativ ger dig möjlighet att titta på matcherna var som helst, oavsett om du är hemma, på jobbet eller på språng. Du behöver inte vara bunden till en specifik plats eller en TV.

Mångsidiga enheter: Du kan strömma CHL-matcherna på en mängd olika enheter, inklusive datorer, smartphones, surfplattor och smarta TV-apparater. Det ger dig friheten att välja den enhet som passar dig bäst.

Åtkomst till fler matcher: Ofta streamas flera matcher samtidigt, och genom att välja streamingalternativet kan du välja vilken match du vill titta på och byta mellan olika matcher under turneringen.

Ökad spänning genom livebetting: Livebetting ger en extra dimension av spänning till tittandet av en match. Du kan anpassa dina vad baserat på hur spelet utvecklas och potentiellt vinna baserat på de aktuella händelserna. Om en match utvecklas på ett oväntat sätt kan du använda livebetting för att anpassa dina vad och kanske minimera förluster eller öka dina vinster. Livebetting ger en mängd olika vadalternativ, inklusive vad på nästa mål, nästa utvisning, nästa straff och mycket mer. Men också för att t.ex. dra nytta av snabba svängningar i matchen. Detta gör det möjligt för dig att utforska olika sätt att satsa på matchen.

Speltips inför Pelicans – Växjö Lakers

Att möta finländskt motstånd på finsk is är alltid svårt, men självklart väljer vi att tippa på normalt urstarka Växjö Lakers som vinnare i torsdagens match mot föregående säsongs finska ligatvåa Pelicans.

Tipset blir en tippad tvåa i matchen till odds 2.20 @ Unibet.

CHL 31 augusti 2023

17:30 Ilves – Pardubice
17:30 Pelicans – Växjö Lakers
18:00 Stavanger – Färjestad BK
19:00 Aalborg – Tappara
19:30 Adler Mannheim – Bolzano
19:45 Biel – Kosice
20:00 Rouen – ERC Ingolstadt
20:20 TWK Innsbruck – Servette

CHL 1 september 2023

17:00 Trinec – Rapperswil
17:30 Lukko – Belfast
18:30 Vitkovice – München
19:00 Skellefteå AIK – Salzburg