Stryktipsförslaget vecka 35, M-4-3-648 där vi tar ut 5 spikar och garderar resten. Magkänslan säger att det här blir en riktig skrällomgång då det på förhand finns många favorittippade lag på stryktipskupongen. 13 miljoner i jackpot är inte fy skam och den som vågar skrälla kan kanske skratta sig lycklig hela vägen till banken.

Spikarna

Vi tror på en tight och jämn match mellan Burnley och Tottenham. Tottenham är alldeles för högt streckade enligt oss även om de är favoriter. De har spelat bra hittills och Kulusevski har fått en fin start på säsongen. Han känns given på sin kant men än så länge har man inte den där notoriske målskytten då Kane lämnat. Att möta Burnley på Turf Moor vet alla att det är en tuff uppgift som väntar. Vi tycker att krysset känns bra och chansspikar det!

Ipswich, Leicester och Leeds ser alla ut att ha en bra chans i The Championsship. Ipswich har fått en bra start på säsongen och bör vinna hemma mot Cardiff. Leicester har tagit full pott hittills men vunnit alla sina matcher med uddamålet. Dessutom har man inte spelat helt övertygande men det är en styrka att vinna även om inte spelet sitter där än. Rutinen från Premier League finns givetvis och vi tror att man är starkare än Hull här. Leeds är för oss kupongens säkraste match. Vi tycker att man ser riktigt starka ut och kommer förmodligen med den breda truppen bara bli bättre desto längre säsongen lider. Leeds är veckans bank!

Norwich har tagit 3 vinster och 1 oavgjord på de 4 inledande omgångarna. Spelmässigt ser man ut som ett stabilt lag och kommer garanterat vara med i toppen när det ska avgöras framme i vår. Rotherham känns som ett lag för nedre halvan och kommer förmodligen få kämpa för att hänga kvar. Tvåan känns bra på kupongen och vi spikar kanariefåglarna.

Skrällarna

Chelsea vet man verkligen inte var man har än. Oavgjort i premiären mot Liverpool var okej men sen mot West Ham såg man ut lite som Chelsea från förra säsongen där man väger för lätt och inte kan avgöra mot lågt sittande försvar. Nottingham som är fysiskt starka kommer garanterat spela som West Ham gjorde och försöka stänga ner ytorna på Stamford Bridge. Man ska veta att Chelsea endast har 1 seger på typ de 10 senaste hemmamatcherna i Premier League och därför tänker vi att skrälltvåan här inte alls är så långt borta som man kan tro.

Middlesbrough är upp och ner hela tiden. Inför varje säsong så tror vi på dem men det känns aldrig som att de hittar stabiliteten och kontinuerligt vinna matcher. QPR ska man egentligen köra över på Riverside Stadium men vi tycker att man är allt för stora favoriter trots mediokert motstånd. Tyvärr ser gamla anrika QPR ut som ett lag som kommer få kämpa för att hänga kvar. Men minst när man anar det så hittar de rätt och här kan man överraska ur sitt slagläge. Vi går för miljonerna och helgarderar på kupongen!

Såhär ser stryktipsförslaget ut i sin helhet:

Stryktipsförslag v35

Hur kan man få 13 rätt på Stryktipset

Att få 13 rätt på Stryktipset, som är en form av sportsbetting i Sverige där du försöker förutsäga resultaten av fotbollsmatcher, är en utmaning eftersom det kräver att du korrekt förutsäger resultaten av 13 olika fotbollsmatcher. Här är några tips som kan hjälpa dig:

 1. Gör din hemläxa: Forskning är viktig. Ta reda på allt du kan om lagen som spelar, deras senaste prestationer, skador på nyckelspelare och andra faktorer som kan påverka matchresultatet.
 2. Använd statistik: Statistik om tidigare möten mellan lagen, deras form, målskillnader och andra relevanta siffror kan vara till hjälp.
 3. Lyssna på experter: Läs vad experter och sportsbettinganalytiker har att säga om matcherna. Deras insikter kan vara värdefulla.
 4. Undvik att satsa på favoriter: Att bara satsa på de favoritlag som förväntas vinna varje gång är osannolikt att ge dig 13 rätt. Överväg att inkludera några ”överraskningar” i ditt val.
 5. Skapa flera system: Många som försöker få 13 rätt använder flera system eller spelkuponger med olika kombinationer av resultat för att öka sina chanser.
 6. Satsa ansvarsfullt: Kom ihåg att sportsbetting kan vara riskabelt, och du bör aldrig satsa mer än du har råd att förlora.
 7. Ha tålamod: Det är ovanligt att få 13 rätt, så ha realistiska förväntningar och var beredd på att det kan ta tid innan du lyckas.

Kom ihåg att sportsbetting alltid innebär en grad av osäkerhet, och det finns ingen garanti för att du kommer att få 13 rätt. Det är viktigt att spela med omsorg och ansvar och bara använda pengar som du har råd att förlora.

Var kan du läsa om olika stryktipsförslag?

Det finns flera webbplatser och resurser där du kan hitta olika Stryktipsförslag och tips från experter och entusiaster. Här är några av de platser där du kan hitta sådana förslag:

 1. Svenska Spel: Officiella webbplatsen för Svenska Spel, operatören av Stryktipset, kan erbjuda analys och förslag för de aktuella omgångarna. De har ofta även information om tidigare vinnande resultat och statistik.
 2. Spelbloggar och forum: Det finns flera bloggar och diskussionsforum där personer delar sina Stryktipsförslag och analyser. Ett populärt forum är Flashback där användare delar sina tankar om olika sportevenemang och spelförslag.
 3. Spel- och bettingwebbplatser: Många webbplatser som fokuserar på spel och betting kan också erbjuda tips och förslag för Stryktipset. Det finns både betalda och gratis resurser tillgängliga.
 4. Sociala medier: Du kan också följa experter och bettingentusiaster på sociala medier som Twitter och Facebook. Många av dem delar regelbundet sina Stryktipsförslag och analyser.
 5. Tidningar och sportmedier: Vissa tidningar och sportmedier publicerar Stryktipsförslag och analyser i sina sportavdelningar eller på sina webbplatser.

När du använder dessa resurser är det viktigt att komma ihåg att ingen kan garantera att deras förslag kommer att vara korrekta, och spel alltid innebär en grad av osäkerhet. Gör din egen forskning och överväg olika källor innan du lägger dina egna spel.

Lycka till med era tipsförslag och kommentera gärna vad ni kör för system på stryktipset denna vecka!

Stryktipset - vi ses pa lördag