Världsettan i herrtennis Carlos Alcaraz från Spanien tar sig an den 61-rankade italienaren Matteo Arnaldi i 8-delsfinal i US Open måndag 4 september 2023. Under den gångna natten vann huvudkombattanten och världstvåan Novak Djokovic (Serbien) över kroaten Borna Gojo. Därmed är vi ett steg närmare till det som nog de flesta vill vara med om, att få se Alcaraz mot Djokovic i en US Open final 2023!

Streama alla tennismatcher i US Open live direkt på Unibet TV.

US Open måndag 4/9 (8-delsfinaler):
00:15 Stricker – Fritz
01:20 Gojo – Djokovic
18:30 Draper – Rublev
19:30 Alcaraz – Arnaldi
22:00 Medvedev – De Minaur

Så gör du för att streama US Open tennis live:
Logga in på Unibet genom att registrera konto gratis här. Ta för dig av din välkomstbonus med 100 kr gratisspel som unibet erbjuder. Sök därefter upp matchen i oddsutbudet hos unibet och klicka på play-stream-ikonen för matchen.

Alcaraz – Arnaldi US Open tipset 4/9

Vi tippar på en klar seger för Carlos Alcaraz mot den betydligt sämre rankade spelaren Matteo Arnaldi. Under totalt 25,5 games spelas till odds 2.38 @ Unibet. Förutom odds finns även stream och livebetting tillgängligt på Unibet!

Se här höjdpunkterna ifrån nattens Djokovics 8-delsfinalvinst: