Grym nattlig batalj väntar vi oss när världens just nu bäste tennisspelare Carlos Alcaraz möter den formstarka och hårtslående tysken Alexander Zverev, rankad 12 i världen, i US Open kvartsfinal onsdag natt/ torsdag morgon 7/9 med matchstart kl. 02:30.

Streama alla matcher i US Open live direkt på Unibet TV här >>.

Regga konto gratis hos Unibet och i samband med din första insättning på spelkontot så får du en välkomstbonus. Så länge du her en krona ståendes på ditt spelkonto så är Unibets streaming-tjänst öppen för dig att titta på massor av tennis och annan sport dygnet runt, året om! Av Unibet får du just nu som välkomstbonus ett gratisspel värt 100 kr på sport >>

Alcaraz – Zverev speltips 7 september kl. 02:30

Carlos Alcaraz och Alexander Zverev har mött varandra fem gånger tidigare och faktum är att tysken vunnit tre utav dem. Men senast de möttes i maj var spanjoren den bättre spelaren av dem. Trots att världstolvan Zverev visar upp riktigt fin tennis just nu så är Alcaraz tillsammans med Novak Djokovic i en klass för sig just nu. Dessutom är Carlos Alcaraz regerande US Open mästare då han 2022 vann sin allra första Grand Slam titel i karriären. Men vi tror ändå att Zverev kan bjuda upp till dans och vinna åtminstone något set mot Alcaraz.

Över 3,5 set tippas inför mötet Alcaraz – Zverev till odds 1.73 @ Unibet.

Höjdpunkter ifrån deras matcher i fjärde rundan av US Open 2023

Se här höjdpunkterna ifrån de Carlos Alcaraz’s senaste match (fjärde rundan) mot Matteo Arnaldi:

 

Se här höjdpunkterna ifrån de Alexander Zverev’s senaste match (fjärde rundan) mot Jannik Sinner: