Världens tre bästa tennisspelare, Carlos Alcaraz, Novak Djokovic och Daniil Medvedev är fortfarande med i matchen i US Open 2023 när semifinalerna nu ska avgöra vilka spelare vi får se i finalen tampas om årets sista Grand Slam titel.

Streama alla matcher i US Open live direkt på Unibet TV här >>.

Regga konto gratis hos Unibet och i samband med din första insättning på spelkontot så får du en välkomstbonus. Så länge du her en krona ståendes på ditt spelkonto så är Unibets streaming-tjänst öppen för dig att titta på massor av tennis och annan sport dygnet runt, året om! Av Unibet får du just nu som välkomstbonus ett gratisspel värt 100 kr på sport!

Streama US Open semifinaler fredag 8 september 2023

21:00 Ben Shelton (47) – Novak Djokovic (2)
01:00 Carlos Alcaraz (1) – Daniil Medvedev (3)

Du vet väl att du kan streama massor av sport live på Unibet i alla dina skärmenheter. Förutom Grand Slam tennis kan du i direktsändning bland annat titta på fotboll ifrån Serie A, La Liga, Bundesliga och Lionel Messi i MLS samt dessa sporthändelser det närmaste dygnet:

Basket-VM herrar semifinaler 2023 fredag 8/9:

10:45 Serbien – Kanada
14:40 USA – Tyskland

Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev speltips 8 sep

Alcaraz stöter inatt (svensk tid, tidigt lördag morgon 9 sep kl. 01:00) på sin tuffaste motståndare hittills i US Open när ryske världstrean Daniil Medvedev står för semifinalmotståndet. Över 3,5 set tippas inför matchen till odds 1.70 @ Unibet.