Många var vi som trodde att vi skulle få se världsettan Carlos Alcaraz och världstvåan Novak Djokovic göra upp i US open finalen söndag 10 september 2023. Men ryssen Daniil Medvedev, rankad trea i världen, ville annorlunda och slog ut Alcaraz i lördagens semifinal med 3-1 i set. Nu får vi istället se Daniil Medvedev mot Novak Djokovic i finalen som du streamar live direkt på Unibet här >> med start kl. 22:00.

Titta på Daniil Medvedev – Novak Djokovic live stream hos Unibet!

Speltips Medvedev – Djokovic 10/9

Urstarkt av Medvedev måste vi tillstå när han lyckades utmanövrera Alcaraz i semin. Även om drömfinalen Alcaraz – Djokovic gick om intet så är det här det näst bästa som kunde hända. Två av världens tre bästa herrspelare i tennis möter varandra i årets sista Grand Slam match. Speltipset från vår sida går till ett asian handikapp spel på Novak -4,5 games där vi kammar hem 1.95 gånger insatsen hos Unibet om han vinner minst fem games fler än Daniil i matchen.