Stryktipsförslaget vecka 36 erbjuder blandat urval av matcher från både EM kval, svenska division 1 och spanska andra divisionen.

R-9-0-243 passar stryktipset denna vecka

Den här veckan kör vi ett reducerat system R-9-0-243 med väldigt många helgarderingar då det finns många osäkra matcher. Samtidigt tycker vi att vi hittar 4 bra spikar som vi tror på där Sverige är en av dem. R-systemet bygger på att man tar ur 4 säkra matcher och helgarderar resten. Går de 4 säkra matcherna in så är det minst 11 rätt på en utskriven rad. Dvs Svenska Spels r-9-0-243 erbjuder 11 rättsgaranti.

Estland – Sverige med på kupongen

Vi har skrivit ett längre inlägg om Estland Sverige och EM kvalet här. Självklart tror vi på svensk seger vilket är ett måste för fortsatt hopp om EM slutspel. Läs vår analys och speltips där vi tror på ett underspel. Estland har blandat och gett men inte riktigt orkat i slutet av matcherna. Så kan bara Sverige vara med från början så ska det väl ändå ordna upp sig i andra halvlek med en svensk seger. Allt annat vore fiasko och man måste verkligen fokusera här och nu. Vi vet att Österrike väntar hemma på tisdag men blir det inte 3 poäng idag då kan vi hälsa hem. Då är den matchen av mindre betydelse.

Ukraina har det så klart jobbigt utanför plan och en EM kval match kanske inte är av största vikt. Matchen spelas i Polen vilket så klart är en fördel för engelsmännen. Saka, Kane och Grealish har varit starka namn i Englands offensiv. Grealish har dock fått sparsamnt med speltid av Guardiola i klubblaget. Så vi skulle tippa på att det blir Rashford som startar tillsammans med Saka och Kane på topp. England vann mötet hemma med 2-0 och visst ska väl engelsmännen reda ut det här i Polen. Säker tvåa!

Schweiz har ett bra fotbollslag på papperet och även om Kosovo i sina bästa stunder kan spela en fin fotboll så räcker man inte till här. Schweiz är rankade som nr 13 på världsrankingen och har ett bra lag. Mitfälltet utgörs av Shaqiri, Xhaka och Zakaria. Framåt har man Steffen och Vargas att förlita sig på. Tvåa känns bra och blir en spik för oss på Stryktipset.

Sista spiken som vi tar ut blir Tyskland hemma mot Japan. Japanerna ska inte underskattas som spelar en energirik och teknisk fotboll. Tyskland har gått lite knackigt på slutet och laget känns inte lika slagkraftigt som det har gjort. Gündogan får ses som den starkast lysande stjärnan. Hemmaplan ser vi som en avgörande faktor men detta är det streck som vi är mest osäkra på. Dessutom är det träningsmatch och allt kan hända. Japanerna gjorde det bra i VM och kan mycket väl vinna här. Trots detta chansspikar vi ettan på stryktipset.

Såhär ser stryktipsförslaget ut i sin helhet:

stryktipsförslag v 36

Observera att 14 miljoner i jackpot väntar på stryktipset denna helg. Räkna med hög omsättning och bra utdelning även på 10 rätt. Lycka till!