EM-kvalet vänder nu för returmöten i gruppspelet och Sverige spelar kanske sin allra viktigaste match mot Österrike 12/9. Sverige har trots storvinsten över Estland häromdagen fortfarande 4 poäng upp till grupptvåan Österrike och gruppettan Belgien. Så det räcker således inte med vinst över österrikarna för att passera dem, men det är mer av en måstematch för svenskarna om EM-drömmen fortfarande ska vara realistisk.

Sverige – Österrike har avspark kl. 20:45 tisdag 12 september 2023 och sänds på tv-kanalerna TV4, TV6 och via stream på Viaplay.

Sverige – Österrike tipset 12/9

På österrikisk mark gick blågult bet den 20 juni och fick åka hem utan någon poäng. Nu på svensk hemmaplan är det bara 3 poäng som gäller för våra fotbollshjältar. För visst vill vi väl vara med om en fotbollsfest nästa sommar. Ett litet steg på vägen dit är svensk seger. Men det blir såklart väldigt tufft då Österrike visade upp en svårforcerad styrka förra gången. Men på Friends Arena på tisdag 12/9 tror vi benhårt på en svenk framgång, särskilt efter 0-5 överkörningen mot Estland i lördags.

Tipset 12/9: Sverige vinner över Österrike @ 2.50 i odds hos Unibet.

Sveriges startelva mot Österrike

Robin Olsen

Linus Wahlqvist Egnell
Isak Hien
Victor Nilsson Lindelöf
Ken Sema

Dejan Kulusevski
Jens Cajuste
Albin Ekdal
Emil Forsberg

Viktor Gyökeres
Alexander Isak.

Spela på liveodds med bonuspengar