Första omgången i SHL är äntligen i antågande och HV71 mot Linköpings HC blir en spännande värdemätare för bägges del på torsdag 14/9.

SHL tipset 14/9: HV71 – Linköping

Förra säsongens serieelva HV71 välkomnar närliggande lokalkonkurrenten Linköping HC som då slutade tolva. Båda hockeyklubbarna missade därmed slutspelet och har haft extra mycket ledighet ifrån tävlingshockeyn. LHC radade upp förluster på slutet på ett nästan oförklarligt sätt och halkade så att säga ut ur slutspelet innan det ens hann börja för deras del. Nu är det upp till bevis för vilket av lagen som får den bästa inledningen på den nya SHL säsongen. Ser man till träningsmatcherna inför säsongsstarten så är det fördel Linköping, men HV spelar som bekant på hemmaisen i Husqvarna Garden i Jönköping.

Vi tror hemmafansens betydelse får stor effekt på resultatet och tippar därför på hemmavinst @ 2.10 hos Unibet.

Spela på odds och livebetting med spelbolagens frikostiga bonuspengar:

SHL torsdag 14 september 2023 kl. 19:00, omgång 1

Färjestad BK – Växjö Lakers
HV71 – Linköping HC
IK Oskarshamn – Luleå HF
Leksands IF – Örebro HK
Rögle BK – Malmö Redhawks
Skellefteå AIK – MoDo
Timrå IK – Frölunda HC