Spännande hockeymöte i Jönköping har vi på SHL schemat torsdag 21/9 när HV71 tar emot enda obesegrade laget och tillika serieledarna Färjestad. HV71 förlorade ytterst knappt första serieomgången mot Linköpings HC efter straffdramatik. Färjestad har inlett säsongen med två raka 4-1 vinster mot såväl Växjö som Skellefteå vilka bägge spelade i SHL finalen i våras. Urstark inledning från Karlstadslaget!

HV71 – Färjestad speltips 21/9

Visst finns det mycket som talar för att gästande Färjestad vinner ikväll mot HV71. Men efter två fantastiska urladdningar på hemmais kan det mycket väl komma ett litet tillfälligt bakslag i spel på bortais för första gången den här säsongen. HV71 spelade trots allt bra senast mot LHC och tog en poäng mot ett lag som seden vann klart över Oskarshamn med 4-1. Vi tippar därför ett dubbelchans odds @1.60 hos Unibet på 1X , vilket innebär vinstpengar om HV lyckas antingen vinna eller spela oavgjort vid full tid.

SHL torsdag 21 september 2023

Alla hockeymatcherna har nedsläpp kl. 19:00:

HV71 – Färjestad BK
IK Oskarshamn – Växjö Lakers
Leksands IF – Rögle BK
Luleå HF – Örebro HK
Malmö Redhawks – Frölunda HC
MoDo – Linköping HC
Skellefteå AIK – Timrå IK

Kika gärna in Sveriges bästa och säkraste spelbonusar för tillfället, alla med svensk spellicens!