14 miljoner i jackpot väntar på Stryktipset vecka 38 då det blev skral utdelning i förra veckan. Ca 500 kr på 13 rätt måste ändå vara en av de lägsta utdelningarna i historien. Hur som helst bäddar det för fin utdelning idag. Det ser onekligen svårttippat ut på dagens stryktipskupong då det är många ovissa matcher som kan sluta lite hur som helst. Därför går vi på ett R-system med många helgarderingar, R-9-0-243 som erbjuder 11 rättsgaranti. Här kan du läsa mer om olika r-system på stryktipset.

Stryktipsförslaget v38

Med vårt r-system R-9-0-243 så ska vi ta ut 4 säkra matcher och helgardera resten. Systemet kostar oss 243 kronor och går det in så är vi garanterade minst 11 rätt. De fyra spikar som vi tagit ut är följande:

Burnley – Manchester United (2)

Manchester United har endast skrapat ihop 6 poäng på 5 omgångar och det är onekligen turbulent i klubben. Anthony är tillsvidare under utredning för anklagelse av misshandel. Sancho har kritiserat Ten Hag offentligt och är också avstängd av klubben tills vidare. I den förra omgången sågs Linderlöv och Martinez bråka/tjafsa efter slutsingalen. I veckan förlorade man mot Bayern Mûnchen i Champions League. Så det är hårda vindar som blåser över United och nu ska man alltså bege sig till ett annat blåshål på Turf Moor där Burnley väntar. Hade det inte varit för att Burnley gått så illa den här säsongen så hade vi inte streckat tvåan här. Så det är lite av en chansspik i våra ögon. Men allt annat än 3 poäng för United vore en katastrof i det läget som laget befinner sig i.

Crystal Palace – Fulham (1)

Crystal Palace ser mycket bättre ut den här säsongen till skillnad mot förra. Man spelare rakare under Hodgson som tränare. Tyvärr var Roy Hodgson sjuk i senaste mötet förlust mot Aston Villa men är nu alltså tillbaka vid sidlinjen. Tyvärr ser Michael Olise ut att få en förlängd period vid sidan av efter ett bakslag i sin återkomst efter en hälsenaskada. Hemma är man starka och Fulham övertygade inte senast mot Luton. Så magkänslan säger att det blir 3 poäng för hemmalaget här och vi spikar ettan utan att tveka.

Luton – Wolverhampton (2)

Luton väntar på sin första poäng och den kommer allt närmre. Senast gjorde man det bra och var nära att få med sig en poäng mot Fulham borta. Hemma kan man faktiskt överraska så det här blir lite av en chansspik också från vår sida. Vi tycker ändå att Wolverhampton som tippades skulle åka ur har gjort det bra. 3 poäng för vargarna här och man får lite andrum i tabellen. Luton kommer förmodligen åka ur Premier League och är lite sämre än övriga lag i tabellen. Vi spikar tvåan!

Ipswich – Blackburn Rovers (1)

Är det något som Blackburn har haft problem med den här säsongen så är det målskyttet. 9 mål på 7 omgångar tyder på att offensiven inte är så vass. Man spelade bra mot Sunderland senast men fick inte in bollen i mål. Nu väntar nykomligen Ipswich som rivstartat ligan med 6 vinster och 1 förlust på 7 matcher. Förr eller senare kommer så klart en svagare period men just nu känns laget i harmoni och skadeläget ser ljust ut. Vi spikar Ipswich mot ett formsvagt Blackburn. Säker etta!

Så här ser veckans stryktipsförslag ut i sin helhet:

stryktipsförslag v38 - 2023

Vad tror ni om Stryktipset idag? Har ni någon speciell match som ni tror på så kommentera gärna! Vi ses klockan 16:00, mot miljonerna!