Streama nattens försäsongsmatcher inför NHL starten live och gratis inatt. Hockeymatcherna börjar redan kl. 01:00 torsdag natt/fredag morgon 29 september 2023. Se bland annat Washington Capitals mot Detroit Red Wings!

NHL stream fredag 29 september 2023

I Sverige har vi turen och nöjet att streama NHL säsongens matcher live direkt på Unibet, vilket även inkluderar de pågående försäsongsmatcherna. Det kostar heller ingenting! Du registrerar konto gratis hos Unibet och när du tagit din välkomstbonus och gjort din första insättning för att få ta i den så är live streaming tjänsten öppen för dig. Så länge du har en krona kvar på spelkontot kan du streama massor av sport dygnet runt under alla år framöver utan att det kostar dig en enda krona mer!

Se här torsdagsnattens/fredagsmorgonens försäsongsmatcher inför NHL:

01:00 New York Rangers – New Jersey Devils (streama live på Unibet)
01:00 Pittsburgh Penguins – Buffalo Sabres
01:00 Washington Capitals – Detroit Red Wings (streama live på Unibet)
02:00 Minnesota Wild – Colorado Avalanche
02:30 Chicago Blackhawks – St. Louis Blues
04:00 Seattle Kraken – Vancouver Canucks (streama live på Unibet)

Speltips Washington Capitals – Detroit Red Wings 29/9

Både Washington Capitals och Detroit Red Wings spelar sin blott andra försäsongsmatch inför NHL starten. Washington förlorade i söndags mot Buffalo Sabres med 3-4. Detroit vann i sin tur häromdagen med 4-3 över Pittsburgh Penguins. Således har vi sett många mål i matcherna hittills. Vi tippar att även nattens möte mellan Washington Capitals och Detroit Red Wings bjuder oss på en liten målkavalkad. Vi tippar över 6 mål till 1.88 i odds hos Unibet.