Idol-hösten är i full gång och vi är bjudna på premiär, och vi närmar oss med spänning den första fredagsfinalen 6 oktober i årets Idol-säsong. Se här Idol-deltagarnas låtval samt oddsen just nu för att vinna hela Idol 2023!

Temat för kvällen är ”premiärfest,” och vi har en speciell gästartist som kommer att förgylla kvällen – dansbandsstjärnan Lucianoz! Han kommer att bjuda på en magisk uppträdande med sin alldeles egna singel ”Simsalabim,” och vi är säkra på att det kommer att bli en minnesvärd stund. Lucianoz har redan charmat Sverige med sina svängiga covers och sin hitlåt ”Det är ju dej jag har väntat på,” som nu har över 11 miljoner streams.

Idol-artisterna val av låtar under premiärfest-fredagen 6/10

Här är låtvalen som våra idol-deltagare har gjort inför fredagen:

Emil Eriksson kommer att framföra ”With or Without You” av U2.

Tilda Vodusek tar sig an Adeles ”Rolling in the Deep.”

Louisa Hoxha kommer att sjunga Rihanna’s ”Where Have You Been.”

Jordan Rawling tar ut svängarna med Ed Sheerans ”Castle on the Hill.”

Saga Ludvigsson kommer att tolka Smith & Thells ”Goliath.”

Fredrik Strand ger oss en känsloladdad version av Nina Simones ”Feeling Good.”

Cimberly Wanyonyi tar oss till dansgolvet med Gloria Gaynors klassiker ”I Will Survive.”

Aus Ayob kommer att imponera med Bishop Briggs’ ”River.”

Isak Uddström väljer en känslig låt i form av Nordmans ”Vandraren (Daniela Rathanas version).”

Simon Näslund bjuder på ”Bed I Made” av Allen Stone.

Antranik Khantarashian kommer att framföra ”I Feel It Coming” av The Weeknd.

Olivia Aliotti tar oss med till Rihanna’s värld med låten ”Diamonds.”

Idol oddsen just nu

Såhär ser oddsen ut på Unibet just nu bland Idol-deltagarna för vem som man tror ska vinna Idol 2023. Spela på dina egna favoritartister på Unibet genom att registrera konto gratis samt ta din välkomstbonus med gratisspel värt 100 kr!

Idol odds 6 okt 2023

Idol odds Unibet 6 okt 2023

Tänk på att oddsen hela tiden ändrar sig, de som flest tror ska vinna har lägre vinnarodds o.s.v…

Vinnartipset Idol 2023

Själva tror vi mycket på Cimberly Wanyonyi som vinnare av Idol 2023. Vi tycker hon har en fantastisk röst och scennärvaro som golvar alla de andra. Vårt tips blir därför att spela på henne som Idol-vinnare 2023 till ett odds som i skrivande stund står i 3.75 gånger pengarna hos Unibet.

Vi hoppas att du är lika exalterad som vi är över den kommande fredagsfinalen! Missa inte chansen att uppleva Idol live på TV4 och via stream TV4 Play och samtidigt spela odds på dina favoriter. Det kommer att bli en kväll full av fantastisk musik och underhållning!