En helt underbar hockeytisdag 10 oktober har vi att se fram emot, sju matcher i CHL som inkluderar mötet Ilves – Färjestad BK, och senare ikväll NHL premiären Tampa Bay Lightning – Nashville Predators!

All denna ishockey går dessutom att streama live utan kostnad, CHL på NordicBet och NHL på Unibet.

Registrera konto gratis hos bägge spelbolagen snabbt och enkelt via Bank-ID, ta din välkomstbonus (se bonusar nedan) och börja streama hockey live!

CHL tisdag 10 oktober

17:30 Ilves – Färjestad BK
17:30 Kosice – Skellefteå AIK
19:30 ERC Ingolstadt – Växjö Lakers
19:30 München – Lukko
19:45 Rapperswil – Tappara
19:45 Servette – Pardubice
20:00 Belfast – Salzburg

Speltips Ilves – Färjestad BK 10 okt

Enligt de senaste oddsen förväntas det bli en högst utjämnad drabbning när det finska laget Ilves ställs mot det svenska Färjestad BK. I CHL-tabellen, där det finns hela 24 lag, befinner sig Ilves för närvarande på en imponerande andra plats, medan Färjestad intar den respektabla femte platsen. Oddsen på över 5,5 mål i matchen ligger på 2.18 hos NordicBet.

Denna kamp lovar att bli en riktig rysare med tanke på de höga placeringarna i tabellen för båda lagen. Försvar och anfall kommer troligen vara på topp, och målskyttet kan mycket väl vara intensivt. Med ett överspel på 5,5 mål kan det bli en underhållande match som håller fansen på tårna från start till slut. Så håll ögonen på denna spännande matchup i CHL!

NHL premiär 10/10-2023!

23:30 Tampa Bay Lightning – Nashville Predators

CHL & NHL live stream + odds

CHL live stream 10 oktober 2023

NordicBet live stream och odds

 

NHL stream och odds unibet

Unibet live stream och odds