Streama NHL, NFL & NBA Live Gratis! Dessa tre amerikanska storligor i sportens värld – NHL, NFL och NBA – representerar några av de mest populära och ikoniska idrottsevenemangen i Nordamerika och har en global publik och fanbas. De erbjuder spänning, underhållning och gemenskap för miljoner människor över hela världen. Dessutom är det fantastiskt kul och smidigt att spela på odds och livebetting under tiden man tittar på matcherna, allt på samma ställe hos Unibet här >>.

En bit ner i detta inlägg bjuder vi på ett speltips inför en av alla de kommande matcherna…

NHL, NFL & NBA – streama live!

Alla NHL, NFL & NBA matcher kan man under hela säsongen streama live direkt på Unibet.

Så här gör du steg för steg när du vill streama sport på Unibet:

  1. Logga in på Unibet, registrera konto gratis här!
  2. Ta din välkomstbonus på 100 kr gratisspel.
  3. Sök upp matchen i oddsutbudet hos Unibet.
  4. Klicka på play-stream-ikonen för matchen och när relevanta regler för live streaming har iakttagits så kommer evenemanget att börja visas automatiskt så fort det finns tillgängligt för sändning.

Du behöver ha pengar på ditt spelkonto eller ha placerat ett spel de senaste 24 timmarna för att kunna uppleva spänningen.

NHL (National Hockey League)

National Hockey League, eller NHL, är en av de mest framträdande professionella ishockeyligorna i världen. Den grundades 1917 och består nu av 32 lag som tävlar över hela Nordamerika. Lagen är uppdelade i två konferenser, Eastern Conference och Western Conference, och varje konferens har fyra divisioner.

NHL är känt för sin snabba och fysiska spelstil. Ishockey är en sport där två lag tävlar om att skjuta pucken in i motståndarnas mål för att göra poäng. Matcherna består av tre perioder och inkluderar spännande inslag som power plays, eventuell övertidsperiod och straffläggning.

Höjdpunkten på säsongen är Stanley Cup-slutspelet, där de bästa lagen från varje konferens kämpar om att vinna Stanley Cup, som är sportens mest prestigefyllda trofé. NHL har en dedikerad och passionerad fanbas och lockar ishockeyentusiaster från hela världen.

Närmaste NHL matcher att streama live framöver:

Torsdag 19 oktober:
01:00 Ottawa Senators – Washington Capitals
01:30 Detroit Red Wings – Pittsburgh Penguins

Fredag 20 oktober:
01:00 Buffalo Sabres – Calgary Flames
01:00 Florida Panthers – Toronto Maple Leafs
01:00 New York Rangers – Nashville Predators
01:00 Tampa Bay Lightning – Vancouver Canucks
01:30 Philadelphia Flyers – Edmonton Oilers
02:00 Minnesota Wild – Los Angeles Kings
02:00 St. Louis Blues – Arizona Coyotes
02:00 Winnipeg Jets – Vegas Golden Knights
04:00 Anaheim Ducks – Dallas Stars
04:00 Seattle Kraken – Carolina Hurricanes
04:30 Colorado Avalanche – Chicago Blackhawks
04:30 San Jose Sharks – Boston Bruins

Speltips Philadelphia Flyers – Edmonton Oilers 20/10

Vi tippar bortaseger för Edmonton Oliers till oddset 1.75 hos Unibet. Glöm nu inte heller att streama matchen live och samtidigt spela på livebetting under tiden!

Plocka gärna åt dig av alla spelbonusar som finns tillgängliga just nu (alla spelbolagen har svensk spellicens).

NFL (National Football League)

National Football League, eller NFL, är den främsta professionella amerikanska fotbollsligan i Nordamerika. Den grundades 1920 och består nu av 32 lag som är uppdelade i två konferenser, American Football Conference (AFC) och National Football Conference (NFC), var och en med fyra divisioner.

Amerikansk fotboll är en kraftfull och taktisk sport där två lag tävlar om att föra bollen över motståndarnas mållinje för att göra poäng. Höjdpunkten på säsongen är Super Bowl, en av de mest sedda TV-händelserna i världen, där de bästa lagen från AFC och NFC möts i en spännande finalmatch.

NFL har en enorm global publik och är känt för sina superstjärnor, inklusive spelare som Tom Brady (ej aktiv längre), Patrick Mahomes och Aaron Rodgers. Ligan är också involverad i olika välgörenhetsverksamheter och samhällsinitiativ och har ett starkt engagemang för att främja amerikansk fotboll runt om i världen.

Kommande NFL möten som du kan se via live stream:

Fredag 20 oktober:
02:15 New Orleans Saints – Jacksonville Jaguars

Söndag 22 oktober:
19:00 Baltimore Ravens – Detroit Lions
19:00 Chicago Bears – Las Vegas Raiders
19:00 Indianapolis Colts – Cleveland Browns
19:00 New England Patriots – Buffalo Bills
19:00 New York Giants – Washington Commanders
19:00 Tampa Bay Buccaneers – Atlanta Falcons
22:05 Los Angeles Rams – Pittsburgh Steelers
22:05 Seattle Seahawks – Arizona Cardinals
22:25 Denver Broncos – Green Bay Packers
22:25 Kansas City Chiefs – Los Angeles Chargers

NBA (National Basketball Association)

National Basketball Association, eller NBA, är den främsta professionella basketbolligan i Nordamerika. Ligan grundades 1946 och består nu av 30 lag som är uppdelade i två konferenser, Eastern Conference och Western Conference, var och en med tre divisioner.

Basketboll är en snabb och skicklig sport där två lag tävlar om att göra poäng genom att skjuta bollen genom motståndarnas korg. NBA är känt för sin höga tempo och har haft några av de mest ikoniska spelarna i sportens historia, inklusive Michael Jordan, LeBron James och Kobe Bryant.

Säsongen kulminerar i NBA Finals, där de bästa lagen från Eastern och Western Conference möts för att avgöra mästaren. NBA är inte bara känt för sitt sportsliga inflytande utan har också en global kulturell påverkan, särskilt inom musik och mode. Ligan har även ett starkt engagemang för samhällsservice och sociala frågor.

Basket stream matcher i NBA härnäst:

Torsdag 19 oktober:
01:30 Miami Heat – Brooklyn Nets
01:30 New York Knicks – Washington Wizards
02:00 San Antonio Spurs – Houston Rockets
04:00 Golden State Warriors – Sacramento Kings

Fredag 20 oktober:
01:00 Charlotte Hornets – Boston Celtics
02:00 Chicago Bulls – Minnesota Timberwolves
02:00 Oklahoma City Thunder – Detroit Pistons
04:00 Los Angeles Clippers – Denver Nuggets
04:00 Los Angeles Lakers – Phoenix Suns
04:00 Sacramento Kings – Utah Jazz