Stryktipsförslag v42 där vi bjuds på en härlig stryktipskupong med bara engelska matcher framför oss. Premier League och The Championship med många roliga matcher!

Stryktipset - vi ses pa lördag

Stryktipsförslag v42

Stryktipsförslaget v42 går vi för 4 säkra matcher och helgarderar resten. Ett roligt R-system som kan bringa fina vinster om det skräller. R-systemet heter R-9-0-243 (11) vilket innebär 4 säkra och 9 helgarderingar för 243 kr. Sitter de 4 säkra matcherna så är det minst 11 rätt på en utskriven rad.

Manchester City kommer göra processen kort med Brighton som i vårt tycke överpresterat med det material som man har att tillgå. Mitoma är så klart alltid farlig men på Etihad Stadium kommer man kamma noll. Foden och Haaland har bra form och kommer göra livet surt för Brighton lägret. Solklar spik enligt oss även om den kommer vara överstreckad av svenska folket.

Newcastle känns bättre och bättre för varje omgång som går. Man har startat starkt i Champions League och är inne i en bra formkurva. Tyvärr är Alexander Isak knäskadad och missar matchen. Även Joelinton missar pga skada och han kanske är den som är svårast att ersätta för skatorna. Tonali är indragen i en spelhärva och det är frågan om klubben själva kommer stänga av honom i väntan på dom. Trots detta så anser vi inte att Crystal Palace kommer räcka till på S:t James Park. Vi spikar ettan!

Brentford inledde säsongen strålande men har sedan tappat formen. 3 kryss på hemmaplan och ännu utan seger. Kommer vändningen här mot ett svagt Burnley? Ja vi tror att Brentford reder ut den här matchen och går segrande med 3 poäng. Burnley har sett allt annat än bra ut och senast fick man stryk hemma mot Chelsea med 1-4. Försvaret läcker tyvärr och det blir inga poäng i det här bortamötet. Etta!

Swansea har kanonform men möter nu ligans i särklass bästa lag i Leicester. Leicester har kört över i princip allt motstånd hittills och ska bara tillbaka till Premier League. Swanseas form är fin men har mött lite enklare lag på pappret än vad Leicester har mött. Nu kommer man tvingas föra spelet på hemmaplan vilket kommer passa Leicester perfekt med sina sylvassa omställningar. Tvåan är osäker men vi spikar den ändå! Tvåa!

Såhär ser stryktipsförslaget för vecka 42 hos Svenska Spel ut i sin helhet:

Stryktipsförslag v42

En ensam vinnare på Stryktipset är alltid garanterad 10 miljoner. Lycka till!