Newcastle – Dortmund utgör dagens speltips inför Champions League 25 okt 2023. Inte för att vi på något sätt lider brist på spänning under denna lillördagsfotboll men visst lockar det att se om Alexander Isaks fina inledning på säsongen fortsätter i Newcastle. Idag gästar tyska Dortmund St. James’ Park och räkna med över 52 000 åskådare på en fullsatt arena!

Champions League 25/10

Njut av hetluften i Europas och till och med hela Världens bästa fotbollscup Champions League idag onsdag 25/10:

18:45
Barcelona – Shakhtar
Feyenoord – Lazio
21:00
Antwerp – FC Porto
Celtic – Atletico Madrid
Newcastle – Dortmund
PSG – Milan
RB Leipzig – Röda Stjärnan (Crvena zvezda)
Young Boys – Manchester City

Spela på kvällens Champions League hos dessa spelbolag med svenska spellicenser:

Speltips Newcastle – Dortmund 25 okt 2023

På egen hemmaplan tänker vi att det återigen är dags för vår svenska anfallsstjärna Alexander Isak att göra mål för sitt Newcastle mot Dortmund. Sålunda tippar vi att Isak gör mål i matchen till odds 2.38 hos Unibet. Men visst lockar oddset 1.61 för Newcastle vinst också!