Nattens NHL-schema 26-27/10 bjuder på en spännande ishockeyomgång med hela tio matcher runtom i Nordamerika samt ett framtaget speltips inför en av NHL drabbningarna.

Lag från öst till väst på kontinenten kommer att mötas i intensiva hockeykamper, där rivaliteter kommer att intensifieras och stjärnspelare kommer att visa sin skicklighet på isen. Från Boston Bruins som möter Anaheim Ducks till Edmonton Oilers som står ansikte mot ansikte med New York Rangers, kommer det att bli en natt fullspäckad med snabb skridskoåkning, hårda tacklingar och glädjefyllda målskyttar. Låt oss ta en närmare titt på några av de mest spännande matcherna som väntar.

NHL stream fredag morgon 27 okt

Kolla här nedan in torsdagsnattens NHL schema, fredag morgon 27/10. I vanlig ordning är det Unibet streaming som gäller för att se på hockeymatcherna i NHL, håll utkik efter TV-Play ikonen inne på Unibet. Och glöm nu inte att du måste vara inloggad (registrera konto gratis här) samt har minst några ören insatt på spelkontot för att kunna streama sport live hos Unibet:

Kl. 01:00
Boston Bruins – Anaheim Ducks
Carolina Hurricanes – Seattle Kraken
Detroit Red Wings – Winnipeg Jets
Montreal Canadiens – Columbus Blue Jackets
Pittsburgh Penguins – Colorado Avalanche
Tampa Bay Lightning – San Jose Sharks
Kl. 01:30
New York Islanders – Ottawa Senators
Philadelphia Flyers – Minnesota Wild
Kl. 02:00
Dallas Stars – Toronto Maple Leafs
Kl. 03:00
Calgary Flames – St. Louis Blues
Edmonton Oilers – New York Rangers

NHL tipset 27/10

För ett speltips inför en av nattens NHL-matcher skulle tittar vi på matchen mellan Pittsburgh Penguins och Colorado Avalanche. Båda lagen har imponerat under de senaste säsongerna och har stjärnspelare som Sidney Crosby för Penguins och Nathan MacKinnon för Avalanche.

Ett intressant speltips för den här matchen tycker vi ”Total antal mål över 6” @ 1.71 hos Unibet är. Båda lagen har en potent offensiv och kan producera mål på ett imponerande sätt. Dessutom kan det vara värt att notera att målvaktsspelet i denna match kanske inte är på toppnivå med tanke på de starka offensiva trupperna.

Teka till dig flera spelbonusar att betta gratis med:

För fler spelbonusar, kika in här!

Kom dock ihåg att spel alltid innebär en risk, och det är viktigt att spela ansvarsfullt. Gör din egen forskning och överväg dina spelbeslut noggrant innan du satsar pengar.