Upplev nattlig direktsänd hockeydramatik ifrån världens bästa hockeyliga NHL helt gratis! Tisdag natt/onsdag morgon 1/11 spelar först Toronto Maple Leafs – Los Angeles Kings med nedsläpp 01:00 och sedan sätter Vancouver Canucks mot Nashville Predators igång kl. 03:00. Alltihop kan ses direkt på Unibet när du är inloggad och har någon krona insatt på spelkontot.

Streama NHL 1/11 i direktsändning helt fritt

Så här gör du för att streama hockey från NHL samt massor av annan sport live på Unibet:

  1. Logga in på Unibet, registrera konto gratis här.
  2. Ta din välkomstbonus med 100 kr gratisspel.
  3. Sök upp matchen i oddsutbudet hos Unibet.
  4. Klicka på play-stream-ikonen för matchen och när relevanta regler för live streaming har iakttagits så kommer evenemanget att börja visas automatiskt så fort det finns tillgängligt för sändning.

Du behöver ha pengar på ditt spelkonto eller ha placerat ett spel de senaste 24 timmarna för att kunna uppleva spänningen.

Speltips Toronto Maple Leafs – Los Angeles Kings 1/11

Både Toronto Maple Leafs och Los Angeles Kings ligger på fjärde plats i varsin ligakonferens. Och det finns fler likheter, bägge lagen har vunnit tre och förlorat två på deras respektive fem senaste matcher. Jämneheten och den fina formen hos båda lagen gör att vi spelar på över 6,5 mål i matchen till odds 2.02 @ Unibet.

Historiska NHL händelser och och intressanta fakta

Vi grottar här ner oss ytligt i några historiska händelser och intressanta fakta om matcherna mellan Toronto Maple Leafs och Los Angeles Kings samt Vancouver Canucks och Nashville Predators:

Toronto Maple Leafs mot Los Angeles Kings

Gretzky till Los Angeles: En av de mest minnesvärda händelserna mellan dessa två lag var när Wayne Gretzky bytte till Los Angeles Kings från Edmonton Oilers 1988. Detta var en av de mest inflytelserika affärerna i NHL:s historia och hjälpte till att främja ishockeyns popularitet i USA.

1993 Western Conference Final: Toronto Maple Leafs och Los Angeles Kings möttes i den västra konferensfinalen 1993. Det var en dramatisk serie som gick till sju matcher, och Leafs gick vidare till Stanley Cup-finalen efter att ha vunnit den sista matchen.

Vancouver Canucks mot Nashville Predators

Första mötet: Vancouver Canucks och Nashville Predators möttes för första gången under grundserien 1998. Canucks vann den matchen 3-1.

2011 Western Conference Semifinals: En av de mest minnesvärda mötena mellan dessa lag var i Western Conference Semifinals 2011. Det blev en sexmatcher där Canucks till sist gick vidare till Stanley Cup-finalen.

Roberto Luongo: Vancouver Canucks målvakt Roberto Luongo spelade en stor roll i mötena med Nashville Predators under sin tid i Canucks. Han hade flera framstående prestationer mot Predators och var en nyckelspelare för laget under den perioden.

Vi kan inte låta bli att nämna några av våra största svenska hockeyspelarprofiler som har varit inblandade i Toronto Maple Leafs, Los Angeles Kings, Vancouver Canucks och Nashville Predators:

Toronto Maple Leafs

Mats Sundin: Mats Sundin, en av de mest framstående svenska hockeyspelarna genom tiderna, tillbringade större delen av sin NHL-karriär med Toronto Maple Leafs. Han var lagkapten för Leafs och en av de mest produktiva målgörarna i lagets historia. Hans närvaro i laget under många år var en stor händelse för Toronto-fansen.

Los Angeles Kings

Börje Salming: Börje Salming, en pionjär för svenska spelare i NHL, spelade större delen av sin karriär med Toronto Maple Leafs. Efter sin tid i Toronto avslutade han sin karriär med Los Angeles Kings. Salming var en av de första svenska spelarna som slog igenom i NHL och var en stor inspiration för många svenska spelare.

Vancouver Canucks

Henrik och Daniel Sedin: Tvillingbröderna Henrik och Daniel Sedin var kända för sin otroliga kemi på isen. De tillbringade hela sina NHL-karriärer med Vancouver Canucks och var två av de mest produktiva och respekterade svenska spelarna i ligan. De hjälpte Canucks att nå Stanley Cup-finalen 2011.

Nashville Predators

Filip Forsberg: Filip Forsberg är en framstående svensk spelare som har spelat för Nashville Predators sedan han byttes till laget från Washington Capitals. Han har varit en viktig del av Predators och har visat upp en imponerande förmåga att göra mål och skapa offensiva chanser.

Dessa svenska spelare har haft betydande roller i sina respektive lag och har skapat minnesvärda ögonblick i NHL:s historia. De har varit förebilder för yngre svenska spelare som drömmer om att spela i NHL.

Streama och spela på direktsänd hockeydramatik ifrån NHL nu!