Välj bland högklassig hockey, basket och fotboll att streama live denna lördag 4 nov 2023. Dortmund – Bayern live stream är en av alla fantastiska matcher vi kan se på 4/11 och som vi samtidigt tänker spela odds på. Även om vi planerar att spela ett flertal odds och liveodds under lördagens alla matcher så är det ett möte som vi finner riktigt intressant att följa extra noga. Läs vår speltips inför toppmötet i Bundesliga här en bit nedanför.

Kolla in årets läskigaste Halloween spel!

Sportstream lördag 4 november 2023

Smått sanslös lördag 4 november går vi till mötes med hockeystream från NHL, basketstream från NBA och fotbollsstream från Serie A, La Liga och Bundesliga. Streama varenda match i nedan sporttablå 4/11 direkt på Unibet här >>.

  1. Logga in på Unibet, registrera konto gratis här.
  2. Ta din välkomstbonus med 100 kr gratisspel.
  3. Streama massor av sport live utan kostnad under resten av livet så länge du har en krona kvar på spelkontot.

Exempel på sport att streama live på Unibet denna lördag 4/11:

NHL hockey 4 november 2023

00:00 Buffalo Sabres – Philadelphia Flyers
01:00 St. Louis Blues – New Jersey Devils
20:00 Edmonton Oilers – Nashville Predators
21:00 Arizona Coyotes – Winnipeg Jets

NBA basket 4 november 2023

00:00 Indiana Pacers – Cleveland Cavaliers
00:30 Milwaukee Bucks – New York Knicks
01:00 Chicago Bulls – Brooklyn Nets
01:00 Miami Heat – Washington Wizards
01:00 Oklahoma City Thunder – Golden State Warriors
03:00 Denver Nuggets – Dallas Mavericks
03:00 Portland Trail Blazers – Memphis Grizzlies
18:00 Philadelphia 76ers – Phoenix Suns

Serie A fotboll 4 november 2023

15:00 Salernitana -Napoli
18:00 Atalanta – Inter
20:45 Milan – Udinese

La Liga fotboll 4 november 2023

14:00 Osasuna – Girona
16:15 Betis – Mallorca
18:30 Celta Vigo – Sevilla
21:00 Real Sociedad – Barcelona

Bundesliga fotboll 4 november 2023

15:30 FC Köln – Augsburg
15:30 Freiburg – B.Mönchengladbach
15:30 Hoffenheim – Leverkusen
15:30 Mainz – RB Leipzig
15:30 Union Berlin – Eintracht Frankfurt
18:30 Dortmund – Bayern

Tipset Dortmund och Bayern München 4/11

Dortmund och Bayern München möts i en spännande Bundesligamatch lördagen den 4 november 2023. För att göra en kvalificerad bedömning av mötet är det viktigt att ta hänsyn till lagens senaste prestationer och deras historiska möten. Dortmund har visat en stabil form på sistone med flera segrar i bagaget. Senast besegrade de Hoffenheim med 1-0. Dock måste vi komma ihåg att de även nyligen spelat en oavgjord match 3-3 mot Eintracht Frankfurt, vilket visar att de kan vara ojämna i sitt spel.

Å andra sidan har Bayern München visat upp imponerande prestationer i de senaste matcherna. De hade nyligen en propagandalik uppvisning genom att krossa Darmstadt med hela 8-0, vilket tydligt visar deras offensiva styrka. Även i Champions League segrade de över Galatasaray med 3-1. Bayerns förlust nu allra senast mot Saarbrucken i den tyska cupen var en oväntad sådan, men det behöver inte nödvändigtvis spegla deras form i Bundesliga.

När vi tittar på head-to-head historiken mellan dessa två lag, är Bayern München i fördel. De vann senaste mötet i april 2023 med 4-2. Även i tidigare möten har Bayern haft övertaget, vilket tyder på att de har ett psykologiskt övertag på Dortmund.

Med tanke på den senaste formen och head-to-head historiken, så är onekligen Bayern München favoriter att vinna matchen den 4 november. De har varit bättre i tidigare möten dem emellan och har visat fina prestationer i de senaste matcherna. Men fotboll är full av överraskningar, och Dortmund har både fördel av hemmaplan och potentialen att ställa till med en överraskning. Det blir en spännande match att följa!

Över 10,5 hörnor i matchen tippas till odds 2.12 hos Unibet.