Två matcher spelas i dagens Premier League och det är bland annat Nottingham som tar emot Aston Villa hemma på anrika City Ground. Den andra matchen spelas i Luton där Liverpool gästar arenan som är inklämd mellan husbebyggelsen. Vi riktar vårt fokus på den senare matchen av de två.

Speltips Luton – Liverpool

Matchen mellan Luton och Liverpool startar 17:30 och sänds av Viasat Premium och Viaplay. Luton har det fortsatt kämpigt i Premier League och har haft svårt hittills under säsongen att ta poäng. Inte ska man väl lyckas mot ett Liverpool som jagar Manchester City i toppen. Liverpool har hittat formen och laget ser allt mer stabilt ut.

Man har några skador och även en jobbig situation kring spelaren Luis Diaz vars pappa fortfarande är kidnappad. Troligtvis finns Luis inte med i matchtruppen och Klopp har sagt att han inte kommer pressa spelaren utan att det är upp till honom när han känner sig till freds med situationen. Rent fotbollsmässigt ska Liverpool vinna det här mötet ändå då man har fullgoda ersättare.

Luton kommer behöva gå framåt på sin hemmaplan och det gör att man kommer öppna sig bakåt i kontringar. Vi tror att Liverpool kommer vinna det här mötet tämligen enkelt. Statistiken och målproduktionen talar också sitt tydliga språk. Vårt speltips blir att bortalaget vinner mantchen och att man gör det med minst 2 måls marginal till oddset 1.58 @Unibet.

Speltips Premier League 2023-2024

Det är inte bara fotbolls som spelas under Halloween utan det finns en del andra läskiga erbjudanden att ta del utav. Spana in de läskiga spel som finns kring Halloween här.